tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
χωρίς ζάχαρη κανω διατροφή ευχαριστω
μπουφέςςςςς.... λεκούμι ανευ λουκουμόσκονης με στέβια στον μικρό .....
χωρίς ζάχαρη κανω διατροφή ευχαριστω
εγώ θα πω ότι θέλω PlayStation 3 η πατίνι μηχανοκίνητο καθώς είμαι έφηβος. Τώρα ο μιτσοτακης θα δώσει αύξηση στις συντάξεις άρα θα καταθέτετε ποιο συχνά εσείς οι απόμαχοι της εργασιαςουχί... τα καταθέσαμεν...
είμαι παιδί για υιοθεσία το ατιμουτσικοΑμα σε υιοθετησει
εγώ θα πω ότι θέλω PlayStation 3 η πατίνι μηχανοκίνητο καθώς είμαι έφηβος. Τώρα ο μιτσοτακης θα δώσει αύξηση στις συντάξεις άρα θα καταθέτετε ποιο συχνά εσείς οι απόμαχοι της εργασιας
Βλέπω η κάρτα είναι. Visa άρα πάει στα βυζια εκεί πάει η mastercard να το ξέρετε για την επόμενη
Βαλε και μια μπαρα πρωτεινης να εισαι μεσα ;) ;)μπουφέςςςςς.... λεκούμι ανευ λουκουμόσκονης με στέβια στον μικρό .....
σωστά έχετε να ποτισετε και το κήπο στο σπίτι ελπίζω να ανθίζει ακόμα εκεί κάνα τριαντάφυλλο... Εγώ περιμένω μιτσοτακη και έχω βγάλει ήδη τα χρυσά κουταλιά από τη σιφινιερα...αμα δώσει αύξηση ο Μητσοτάκης θα περισσέψουν και για εσας νεε μου... δεν δυνάμεθα πλέον δις ημερησίως ... μία κατάθεσις εις δύο έως τρείς δόσεις ...
εξάλλου την δεύτερη κατάθεση την φυλάττομεν για τον ιδιόκτητον κήπο μας...
Αυτα ειναι!!....Το χουν αυτο οι κοσμογυρισμενοιειναι πολλαπλών χρήσεων και πολλαπλών συναλλαγμάτων.... universal...
σωστά έχετε να ποτισετε και το κήπο στο σπίτι ελπίζω να ανθίζει ακόμα εκεί κάνα τριαντάφυλλο... Εγώ περιμένω μιτσοτακη και έχω βγάλει ήδη τα χρυσά κουταλιά από τη σιφινιερα...
πως με ξέρεις ατιμουτσικο σήμερα έφαγα δύο μπάρες να γραμωσω να τις έχω όλες στα στιβαρά μου μπράτσα. Και σπανάκι γιατί έχω ίνδαλμα τον ποπαυΒαλε και μια μπαρα πρωτεινης να εισαι μεσα ;) ;)
Αυτα ειναι!!....Το χουν αυτο οι κοσμογυρισμενοι
πως με ξέρεις ατιμουτσικο σήμερα έφαγα δύο μπάρες να γραμωσω να τις έχω όλες στα στιβαρά μου μπράτσα. Και σπανάκι γιατί έχω ίνδαλμα τον ποπαυ
Να τα λεμε κι αυτα ... Παντως σε ευχαριστω πολυ για την ομορφη <<παρεα>> !!!o καλός ο μπαξεβάνης πρώτα τον κήπο του ποτίζει και αν περισσέψει νερό στο μουσουλούκι ποτίζει και της γειτόνισσας...
σας δίνω 3 ματσάκια στο στοίχημα και ξανακάνετε κατάθεση είμαι και παίχτης όλα στη φόρα σιγά σιγά...Αυτα ειναι!!....Το χουν αυτο οι κοσμογυρισμενοι
Να τα λεμε κι αυτα ... Παντως σε ευχαριστω πολυ για την ομορφη <<παρεα>> !!!
όχι μόνο μασάω χάχα πρωτεΐνη μπάρα και βρώμης και πότε νερό από τη βρύση Σολωμός και μόνο φιτζιπρωτείνη σε υγρή μορφή σου κάνει ?????
όχι μόνο μασάω χάχα πρωτεΐνη μπάρα και βρώμης και πότε νερό από τη βρύση Σολωμός και μόνο φιτζι
για πρωινό είναι οκθα την ανακατέψω με κουάκερ ρε...
για πρωινό είναι οκ