TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
.... Φαίνεται η τάπα που έβαλα στην Σεντινα έφυγε & σκουλαρη μαλακές.
.... Φαίνεται η τάπα που έβαλα στην Σεντινα έφυγε & σκουλαρη μαλακές.
Ειναι το τελευταίο επεισόδιο όμως, το 22 ή έχει και 23;; Αν ειναι το τελευταίο, θα επακολουθήσει κι άλλη σαιζόν...Στανταράκι η Ρωσίδα τον περίμενε. Επίτηδες τον έστειλε σε αυτή. Εδω δεν μπορούσε να την βρει η ΚΑΓΚΕΜΠΕ, ο άλλος πως ήξερε;; Τέλος πάντων, θα έχει αγωνία η επόμενη σαιζόν ή το Επ. 23...ειδες το φιναλε της σεζον του μπλακλιστ ?
για πες πως το καταλαβες ? εχω μπερδευτει λιγακι με την πλοκη του.
Ειναι το τελευταίο επεισόδιο όμως, το 22 ή έχει και 23;; Αν ειναι το τελευταίο, θα επακολουθήσει κι άλλη σαιζόν...Στανταράκι η Ρωσίδα τον περίμενε. Επίτηδες τον έστειλε σε αυτή. Εδω δεν μπορούσε να την βρει η ΚΑΓΚΕΜΠΕ, ο άλλος πως ήξερε;; Τέλος πάντων, θα έχει αγωνία η επόμενη σαιζόν ή το Επ. 23...
.....
........
.... άγαπητε παναγο μετράει ........
Αλλά δεν αποτελεί την άενάως άναζήτηση...
Εκτος απο δυο Σαββατοκυριακα , ναι ;)Υπέροχη κα Ελενα τον Ιούλιο θα είστε Αθήνα?
Ξυπνησα στο αλλο δωματιο , γι αυτο δεν με ειδες. Μαλλον κοιμοσουν και δεν ηθελα να σε ενοχλησωΑκόμα να ξυπνήσει η κυρία?
Α ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ...............................................
Που καλέ, με την κυρά κοιμόσουν?Ξυπνησα στο αλλο δωματιο , γι αυτο δεν με ειδες. Μαλλον κοιμοσουν και δεν ηθελα να σε ενοχλησω
Στον υπνο μου μαλλον θα σε ειδα :- :- Με εχεις παρει τα μυαλα ατιμουτσικοΠου καλέ, με την κυρά κοιμόσουν?
Εμ άμα είναι για όνειρο βλέπε το Ρουβά καλύτερα, ή ή τον μπαροκ που είναι και ομορφόπαιδο και ταιριάζετε και στα εσώρουχα.Στον υπνο μου μαλλον θα σε ειδα :- :- Με εχεις παρει τα μυαλα ατιμουτσικο
όλοι στον ύπνο μας βλέπουμε διαφορά στον ξυπνιο μας τι γίνεται οεοΣτον υπνο μου μαλλον θα σε ειδα :- :- Με εχεις παρει τα μυαλα ατιμουτσικο
Γιατί το λες αυτό ρε πανάγο, δηλαδή δε μπορώ να πάρω τα μυαλά της κυρίας και στον ξύπνιο της?όλοι στον ύπνο μας βλέπουμε διαφορά στον ξυπνιο μας τι γίνεται οεο
Αμα κοψεις τσι μπυρες.. Εγω πινω μονο χυμά..Γιατί το λες αυτό ρε πανάγο, δηλαδή δε μπορώ να πάρω τα μυαλά της κυρίας και στον ξύπνιο της?
Ο μπαροοοοοκ δε με καθεται.. Προγκαει.. >Εμ άμα είναι για όνειρο βλέπε το Ρουβά καλύτερα, ή ή τον μπαροκ που είναι και ομορφόπαιδο και ταιριάζετε και στα εσώρουχα.
Ο μπαροοοοοκ δε με καθεται.. Προγκαει.. >