Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το μεσημερι καλημερα :- τελος παντων :- το κοκοράκι που το παςΚαλημερουδια αγαπες :-* :-*
Τωρα ξυπνησαα βρε Δεν με εβγαινε το καλησπεραΤο μεσημερι καλημερα :- τελος παντων :- το κοκοράκι που το πας
Καλημερουδια αγαπες :-* :-*
καλα ας το προσπερασουμε αυτο ;) το κοκορακι τι ρολο βαραειΤωρα ξυπνησαα βρε Δεν με εβγαινε το καλησπερα
Πς ς ς ς ς εκτιναξη Πρεπει να περασε ωχρα κηλιδαKαλημερααααααα
Kαι live ....Άλλη γυναίκα με αυτό το μαλλί ... 10 χρόνια μικρότερη
Καλημέρα καλημέρα
Το ρολο του κοκορικοοοοο !!καλα ας το προσπερασουμε αυτο ;) το κοκορακι τι ρολο βαραει
καλημέρα όλη μερααα με τόσο ωραίο φιλακι εκτινασομε από το κρεβάτι σαν αλτης του μήκους. Να κάνουμε και καμιά δουλειά...Καλημερουδια αγαπες :-* :-*
προσεχε μην τιναχτείς πολυ μακρυα και μας παρουν τα σκάγιακαλημέρα όλη μερααα με τόσο ωραίο φιλακι εκτινασομε από το κρεβάτι σαν αλτης του μήκους. Να κάνουμε και καμιά δουλειά...
Οχι ακριβως αλλα περιπου ..α οκ κοκο δηλαδη
βάλτε καμία μάσκα μη σας τρέχω στον οφθαλμίατρο του ΙΚΑ και μέχρι να πάρετε χαρτάκι για να σας δει τυφλωθείτε και μου ζητάτε μετά αποζημίωσηπροσεχε μην τιναχτείς πολυ μακρυα και μας παρουν τα σκάγια
.....βάλτε καμία μάσκα μη σας τρέχω στον οφθαλμίατρο του ΙΚΑ και μέχρι να πάρετε χαρτάκι για να σας δει τυφλωθείτε και μου ζητάτε μετά αποζημίωση
και την δικη μου
... καλησπεριζω άπαντες
δεν έχω ιδέα ποια είναι αγαπητέ. Και Δωδώνη ξέρω μόνο τη φέτα......
........
.... άγαπητε παναγο μία Βικτώρια Ρωσίδα .....
Δούλευε στο ξενοδοχείο Δωδώνη τήν ξέρεις??
τώρα που το θυμήθηκα κοκορικο ίσως έχουμε μια κοινή γνωστή τη Γιάννα από τροφωνιου που τώρα έχει κρεμάσει το στριγκακι της κάνα χρόνο. κάναμε πολλυ παρέα παλιά....δεν έχω ιδέα ποια είναι αγαπητέ. Και Δωδώνη ξέρω μόνο τη φέτα.