panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 7.796
- Πόντοι
- 8.816
σεξ και γυμναστική ζω μόνο εγώ για αυτό contrex νερό και χόρτα του βουνού αντε και καμιά μπάρα βρώμης μετά το σεξ για ενεργειαΤρελλε![]()
![]()
σεξ και γυμναστική ζω μόνο εγώ για αυτό contrex νερό και χόρτα του βουνού αντε και καμιά μπάρα βρώμης μετά το σεξ για ενεργειαΤρελλε![]()
![]()
Ναι γιατι οχι ... Και μια της Χιου μ αρεσε πολυ ;)Αν και είμεθα στο νήμα που δεν πίνουμε μπύρες, σας μαθαίνω μπαλίτσα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η Μαμος στην Πατρα πολυ καλη. Και απο οτι με εχουν πει απο τις πρωτες ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΛΛΑΔΑΣωστη και καλη προσεγγιση,εχουν γινει αξιολογες προσπαθειες απο πολλες περιοχες.
Οι ποικιλιες της ΕΖΑ(που ειναι ακομα ελληνικη) και αυτες της Βεργινα(επισης ελληνικη) και η ΒΑΠ Ροδου ειναι αρκετα καλες για μπυρες μαζικης παραγωγης.
septem κυρία Έλενα από Εύβοια ο Πανάγος ξέρει. Δε με είπες τον σιγαλιά από τη Σαντορίνη τον δοκίμασες? Σε αρεσεΚαι η Μαμος στην Πατρα πολυ καλη. Και απο οτι με εχουν πει απο τις πρωτες ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΛΛΑΔΑ
Νοτια της αναφης ειμαστε τωρα ... Με χαλασε το ενα μπρατσακι και τραβαω ζοριΠεράσατε τη Σαντορίνη ή ακόμα;![]()
![]()
Οχι δεν την εχω δοκιμασειseptem κυρία Έλενα από Εύβοια ο Πανάγος ξέρει. Δε με είπες τον σιγαλιά από τη Σαντορίνη τον δοκίμασες? Σε αρεσε
Και η Μαμος στην Πατρα πολυ καλη. Και απο οτι με εχουν πει απο τις πρωτες ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΛΛΑΔΑ
Α αλλαξε κι αυτη χερια ? :- Σιγα μην την αφηνε η χαινεκεν ...Οντως και ενδιαφερουσα ιστορια του ιδρυτη της
Βεβαια την παραγει η Αθηναικη Ζυθοποιια(Αμστελ Χαινεκεν) στην Ελλαδα ομως.
μη βρεθείτε στα κουφονησια και με συναντήσετε να κυνηγάω το κολάν της γυμνάστριας μου στην αμμουδιάΝοτια της αναφης ειμαστε τωρα ... Με χαλασε το ενα μπρατσακι και τραβαω ζορι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νοτια της αναφης ειμαστε τωρα ... Με χαλασε το ενα μπρατσακι και τραβαω ζορι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα μελοι του bou είμαστε λαϊκά παιδιά νομίζω οι περισσότεροι στο γκουρμέ μετά θα πάνε για πίτο γυραΛοιπον, σχετικα με τον διαγωνισμο για το δειπνο.. Δεν το εχω ξεχασει.
Απλα ψαχνω το μαγαζι και προβληματιζομαι αν θα πρεπει να ειναι γκουρμε η κανονικο αλλα καλης ποιοτητας εστιατοριο
Μεσα στην εβδομαδα θα μιλησω με τους νικητες να δω λιγο τα γουστα τους ωστε και αυτοι να περασουν καλα και να μην αισθανθουν αβολα
Α αλλαξε κι αυτη χερια ? :- Σιγα μην την αφηνε η χαινεκεν ...
Στα 18 ναυτικά μίλια, στο δεξί σου βυζί ('οπως λέμε χέρι) θα συναντήσετε βουλκανιζατέρ, διανυκτερεύει, πες και την άλλη να κουνήσει λίγο πιο γρήγορα τον κώλο της, περιμένω στην αποβάθρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παραγγειλε κατι μεχρι να φτασουμε , αλλα μην τα φας ολα. Θα ειμαστε νηστικες και εξουθενωμενες . Να βαλουμε κατι στο στομα μας να συνελθουμε :- :-
Θα μιλησω μαζι τους και θα δουμε . Οτι καλυτερο θα κανω για ολη την παρεατα μελοι του bou είμαστε λαϊκά παιδιά νομίζω οι περισσότεροι στο γκουρμέ μετά θα πάνε για πίτο γυρα