Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ :-* :-* :-* :-*εχω κάνει και εγώ τις σχετικές καταθέσεις στο ΑΤΜ της Ελενας![]()
ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ :-* :-* :-* :-*εχω κάνει και εγώ τις σχετικές καταθέσεις στο ΑΤΜ της Ελενας![]()
<< Όποιος δεν μπορεί,υπάρχουν άλλες λύσεις πιο οικονομικές.>> ΜΕΡΙΚΕς ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ !!Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του.Αν εσύ δεν μπορείς δε σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να διαθέσει λεφτά για να περάσει ωραία.Καλό όμως είναι να μη σχολιάζουμε τις δυνατότητες των άλλων.
Αυτό ακριβώς.Το "σπορ" δεν είναι για όλους.Όποιος δεν μπορεί,υπάρχουν άλλες λύσεις πιο οικονομικές.
Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του.Αν εσύ δεν μπορείς δε σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να διαθέσει λεφτά για να περάσει ωραία.Καλό όμως είναι να μη σχολιάζουμε τις δυνατότητες των άλλων.
Αυτό ακριβώς.Το "σπορ" δεν είναι για όλους.Όποιος δεν μπορεί,υπάρχουν άλλες λύσεις πιο οικονομικές.
Βρε είναι φίλος μου! Δεν θίγεται ο ίδιος, οπότε μην θίγεσαι εσύ γι' αυτον!Οχι ενας περαστικος πακιστανος με ifhoni......
παλιογερε![]()
![]()
![]()
<< Όποιος δεν μπορεί,υπάρχουν άλλες λύσεις πιο οικονομικές.>> ΜΕΡΙΚΕς ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ !!
Ναι οκ ειδα ,... Κανενα προβλημα !! Απλα ειπα δυο πραγματα γενικοτερα..δεν ειναι σχολιασμος ειναι ο θαυμασμος που βγαζουμε ! (αν δεις στην αρχη της προτασης το ξεκιναω με ενα "μπραβο")
Βρε είναι φίλος μου! Δεν θίγεται ο ίδιος, οπότε μην θίγεσαι εσύ γι' αυτον!
Έτσι αποκαλούμαστε...
Μετά πρόσεξα το like σου στην ερώτησή μου.![]()
Μα δεν θιχτηκα σε πειραζω
![]()
Για τι πραγμα να εχω .... ορεξηςΚύρια Έλενα πως είστε; ελπίζω να έχετε όρεξης...
Βρε είναι φίλος μου! Δεν θίγεται ο ίδιος, οπότε μην θίγεσαι εσύ γι' αυτον!
Έτσι αποκαλούμαστε...
Γενικότερα σεξ , διάθεση κτλπΓια τι πραγμα να εχω .... ορεξης![]()
οχι μωρή σαφρακιασμένη... δεν βγάζω πορνό φωτογραφίες εγώ...![]()
Που να δεις αυτές που μου έχουν βγάλει κι είμαι κι εγώ μέσα! Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ωραίοι!οχι μωρή σαφρακιασμένη... δεν βγάζω πορνό φωτογραφίες εγώ...![]()
Ειμαι λιγακι κουρασμενη τωρα .. Εχω και ταξιδι αυριο, οποτε καταλαβαινεις ;)Γενικότερα σεξ , διάθεση κτλπ
Που να δεις αυτές που μου έχουν βγάλει κι είμαι κι εγώ μέσα! Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ωραίοι!
Και βρε ψεύτη παλιά δεν μας ανέβαζες κάτι θλιβερές που ψώνιζες εδώ κι εκεί; Τουλάχιστον αναβαθμίστηκε το γούστο σου βρίσκω...
Ταξίδι για που καλέ , πάς να ρίξεις την ψήφο;Ειμαι λιγακι κουρασμενη τωρα .. Εχω και ταξιδι αυριο, οποτε καταλαβαινεις ;)
Παω να ξεκουρασω λιγο το γερικο κορμι μου..![]()
Θα ανεβασω αυριο φωτο ξεβρακωτες απ Πατρα
Μια φωτο για καληνυχτα. ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ :-* :-* :-*