anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αυτό που κατάλαβες είναι.... ;)ε πεστο... αλλωστε σχεδον το εχω καταλαβει
φίρμες σου λέω και δεν με πιστεύεις....
αυτό που κατάλαβες είναι.... ;)ε πεστο... αλλωστε σχεδον το εχω καταλαβει
αυτό που κατάλαβες είναι.... ;)
φίρμες σου λέω και δεν με πιστεύεις....
Tεχνολογιας ....αλλα φυσικη τριχα ....πανακριβη παναθεματη ...δικο σου ειναι αυτο το μαλλι? η της...τεχνολογιας?
σε έναν χώρο πως χωράτε μαζί τόσες φίρμες.....Δεν εχω προβλημα με τις φιρμες...κι εγω φιρμα ειμαι
Αλλα αυτο που καταλαβα...ναι ειναι μειον
το γνωρίζουμε κυρία ότι σας αρέσουν τα μακριά....μαλλιάΤα μακραινω ομως παλι ...
Kαι καβλια .... ..... εως 24 ... ομως μην το παρακανουμε ...σε έναν χώρο πως χωράτε μαζί τόσες φίρμες.....
το γνωρίζουμε κυρία ότι σας αρέσουν τα μακριά....μαλλιά
Kαι καβλια .... ..... εως 24 ... ομως μην το παρακανουμε ...
Kαι καβλια .... ..... εως 42 ... ομως μην το παρακανουμε ...
στα μισα ειμαιKαι καβλια .... ..... εως 24 ... ομως μην το παρακανουμε ...
In my opinion everything is in your brain ...the size (about) 17 > 24 ) is ok ....Does size matter in your opinion?
O μεσος ορος στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι 15 ποντοι ... Ετσι τουλαχιστον λενε οι στατιστικες...Εγω ειμαι μικροτσουτσουνος.....
Χαχαχα
Δηλαδή τα 25εκατοστά ειναι πολλά κ δεν σ αρεσουν εεε γιαβρι κ φυσικά τούς λες οχι εεKαι καβλια .... ..... εως 24 ... ομως μην το παρακανουμε ...
Kαι καβλια .... ..... εως 24 ... ομως μην το παρακανουμε ...
πες μας ότι κρατάς και ...μεζούρα στην τσάντα σουO μεσος ορος στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι 15 ποντοι ... Ετσι τουλαχιστον λενε οι στατιστικες...
Εχω την καλυτερη μεζουρα ...το στομα μου !!πες μας ότι κρατάς και ...μεζούρα στην τσάντα σου
χμ....Εχω την καλυτερη μεζουρα ...το στομα μου !!
Οχι ...αλλα ποναω ..... Σε καλυπτει η απαντηση μου ? >Δηλαδή τα 25εκατοστά ειναι πολλά κ δεν σ αρεσουν εεε γιαβρι κ φυσικά τούς λες οχι εε
Ε ΝΑΙ ....!κάπως έτσι μετράς;