maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
η τον παρθενο στον παραδρομοΣτα πολύ πάνω της η Κυρία αυτο τον καιρό.
Μάλλον θα χει τον Ερμή ανάδρομο.
η τον παρθενο στον παραδρομοΣτα πολύ πάνω της η Κυρία αυτο τον καιρό.
Μάλλον θα χει τον Ερμή ανάδρομο.
Ε όχι και βυζάκια ρε τύπε. :S :S :S :S
Το είπα ποίο εκλεπτυσμένα
εδω ρε βγαλατε την καιλη ευρωβουλευτη11 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεροστάλιασμα για ένα βυζί, λίγο κώλο.
Ας μην την μελετάμε τέτοιες ώρες και φτερνίζεται και φύγει καμιά βλεφαρίδα.
Αυτη ειναι η δουλεια μου, εκτος του εσκορτ. Δεν νομιζω να το εκρυψα απο καποιον. Και ο καθενας στον επαγγελματικο του χωρο κανει οτι καλυτερο μπορει.. Οποιος δεν το κανει παει για χορτα..εχει την τιμητικη της αυτες τις μερες ... τσοντα με ινα και τεο , συμμετοχη εροτικ αρτ μια χαρα !
πορνοκαριερα !
Αυτη ειναι η δουλεια μου, εκτος του εσκορτ. Δεν νομιζω να το εκρυψα απο καποιον. Και ο καθενας στον επαγγελματικο του χωρο κανει οτι καλυτερο μπορει.. Οποιος δεν το κανει παει για χορτα..
Διαφωνεις?
συμφωνω! και σου αποδιδω και ευσημα οτι καταφερες να ανελιχθεις μεσα στο τοσο ανταγωνισμο !
Δεν νομιζω να εχουν αναγκη ενα, η δυο ποιο σωστα, βυζια - κωλο δικο μουεδω ρε βγαλατε την καιλη ευρωβουλευτη
Δεν νομιζω να εχουν αναγκη ενα, η δυο ποιο σωστα, βυζια - κωλο δικο μου
Γεματος ο τοπος ειναι εκει εξω στο διαδικτυο..
Την κουβεντα-πλακα-χαβαλε-πειραγματα (η οπως αλλοιως θες να το ονομασεις) περιμενουνε ολοι οι φιλοι του νηματος αυτου. Γι αυτο εχει φτασει εδω στις 3000 σελιδες. Και οχι για, καποιο αλλο λογο
Καλησπερα σε ολους
ναι αυτα τα φορουμ ειναι να κανουμε το χαβαλε μας και ανταλλασουμε καμια αποψη επι εκδιδομενων γυναικων και γενικοτερα επι του αγοραιου ερωτα !
αλλα οπως και σε καθε κοινοτητα παντα θα υπαρχει ποικιλια συμμετεχοντων με οτι αυτο ενισταται!
Ευχαριστω κανω οτι μπορω.. Παρ οτι προχτες συμφωνησες (εμμεσως πλην σαφως) σχετικα με τις ποσοτητες μπυρας που καταναλωνω.. Θεωρω οτι <<το πας>> πιο μαλακα τωρα και καποια στιγμη θα βγαλεις την χολη σου και παλι. Ελπιζω να με διαψευσεις. Κατι που και να μην κανεις, καθολου δεν με απασχολεισυμφωνω! και σου αποδιδω και ευσημα οτι καταφερες να ανελιχθεις μεσα στο τοσο ανταγωνισμο !
Nα σου υπενθυμίσω οτι είσαι ανεπιθύμητος εδώ μέσα; Κοινώς και επιστημονικά, τον πούλο;
Ευχαριστω κανω οτι μπορω.. Παρ οτι προχτες συμφωνησες (εμμεσως πλην σαφως) σχετικα με τις ποσοτητες μπυρας που καταναλωνω.. Θεωρω οτι <<το πας>> πιο μαλακα τωρα και καποια στιγμη θα βγαλεις την χολη σου και παλι. Ελπιζω να με διαψευσεις. Κατι που και να μην κανεις, καθολου δεν με απασχολει
Ο Μπαροκ δεν εχει να αναγκη να ζηλεψει καποιον εδω μεσα σ αυτο το νημα. Εχει αριστες σχεσεις (οχι πελατη) μαζι μου κ η διαδικτυακή μας φιλια καλα κρατει..ζηλευεις ?
Να πιεις μια μπυρα μαζι του.. Αλλα κατι αλλο υποπτευομαι.. Θα φανει ομως στην πορεια. Βαριεμαι να ασχοληθω με φαιδροτητες τετοιου τυπου. Εχω ποιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθωχαχαχα αφου εγραψε ο αλλο για μπυροκοιλια , τι να μην κανω το ερωτημα ?