Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ε και.. Καθε μια στο στυλ της.ε ναι στην αλλη φωτο μην σου πω πως ησουν :- σου εριχναν και απο ενα κεφαλι οι αλλες δυο ;) τωρα εισαι λουλουδι
Ε και.. Καθε μια στο στυλ της.ε ναι στην αλλη φωτο μην σου πω πως ησουν :- σου εριχναν και απο ενα κεφαλι οι αλλες δυο ;) τωρα εισαι λουλουδι
καλα δεν σου ξανακανω κομπλιμεντο κακιάΕ και.. Καθε μια στο στυλ της.
ετσι να της λετε κουμπαρε να παιρνει αερα ο τηςΑπ την κοριττσα μας πκιο ομορφην εν εχχει
Απλα συμπληρωσα βρε πυροβολημενο..καλα δεν σου ξανακανω κομπλιμεντο κακιά
Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενοετσι να της λετε κουμπαρε να παιρνει αερα ο της
η εγω η εσυ > θα ασκήσω βετο στο διοργανωτη για το σαββατοκυριακο δεν χωραμε και οι δυο > εσυ εισαι χοντρηΑπλα συμπληρωσα βρε πυροβολημενο..
Και σε ευχαριστω :-*
το σαββατοκυριακο που θα κρυβεσαι πισω απο το πανο ;) για μην συγκρίθεις μαζι μουΜην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο
τετκια λεεις την κι εκανε μας εμπαρκον!Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο
λαλο σου μας εχει στην πεινα τον τελευταιο καιρο :-τετκια λεεις την κι εκανε μας εμπαρκον!
Ε μα και συ κουμπαρε...πες κι εναν γκαλο λογγγο. Που την ειδδες την ομορφκιαν σ αυτην την γκαμηλα με τις τακκουνες, ποναι σαν τη Μευ.λαλο σου μας εχει στην πεινα τον τελευταιο καιρο :-
την Τερέζα εννοείςΕ μα και συ κουμπαρε...πες κι εναν γκαλο λογγγο. Που την ειδδες την ομορφκιαν σ αυτην την γκαμηλα με τις τακκουνες, ποναι σαν τη Μευ.
Ε ναι εν τη μοιαζζει;την Τερέζα εννοείς
Καλησπέρα Έλενα και τα βυζάκια απασχολημένα ειναι;Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο
Καλησπέρα Έλενα και τα βυζάκια απασχολημένα ειναι;