giannhs4092
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο ελενα
Kαλημερα Γιαννη :-* .Επισηςκαλημέρα και καλό σαββατοκύριακο ελενα
Μπα... πηγα ινκογνιτοποτε πηγες κεντρο ποτε ηρθες
χαμπαρι δεν πηραμε
καυλωσες κοσμο στο δρομο ???????
......... ;)Μπα... πηγα ινκογνιτο
εκανα μαλακια περσυ που δεν τραβηξα κατι αντιστοιχο περσι στην λαικη ...Θεσσαλονικη
τι να σου πω τώρα....εκανα μαλακια περσυ που δεν τραβηξα κατι αντιστοιχο περσι στην λαικη ...Θεσσαλονικη
Ναι ρε γαμωτο....τι να σου πω τώρα....
εμενες και σε {καλή}...γειτονιά
Καλημέρα εγώ πιστεύω πως το καλό σεξ θέλει πάθος συναίσθημα και αμοιβαιότητα, όσα λιγότερα ισχύουν από τα παραπάνω τόσο χειρότερο το αποτέλεσμα. Εξ ου και το δύσκολο κομμάτι του να περάσεις καλά με κοπέλα στον χώρο, καθώς στην προσπάθεια να προστατέψουν τον εαυτό τους πολλά απο τα παραπάνω πάνε περίπατο. Οπότε όποια κοπέλα βγάλει πάθος στο κρεβάτι και δείχνει να μην έχει πρόβλημα να περάσει και αυτή καλά μαζί σου κάνει μπαμ. Καλα και από συναίσθημα μην φανταστείς οτί χρειάζεται και τίποτα σπουδαίο αρκεί να μην υπάρχει αποστροφή στο φιλί και στο άγγιγμα οπού εκεί νιώθεις ανεπιθύμητος.Ε μα ..εχω κουραστει πια ....Τον εχω <<τοσο>>.. Τον εχω χοντρο... Τον εχω πλατυ ..Πηδαω ωρες ...
Καπου οι ανδρες εχουν χασει το νοημα της σεξουαλικης πραξης....ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ...Ας ειναι καλα τα media που κοντευουν να μας μουρλανουν << περι του τελειου ΑΝΔΡΟΣ...>>
Καλημέρα εγώ πιστεύω πως το καλό σεξ θέλει πάθος συναίσθημα και αμοιβαιότητα, όσα λιγότερα ισχύουν από τα παραπάνω τόσο χειρότερο το αποτέλεσμα. Εξ ου και το δύσκολο κομμάτι του να περάσεις καλά με κοπέλα στον χώρο, καθώς στην προσπάθεια να προστατέψουν τον εαυτό τους πολλά απο τα παραπάνω πάνε περίπατο. Οπότε όποια κοπέλα βγάλει πάθος στο κρεβάτι και δείχνει να μην έχει πρόβλημα να περάσει και αυτή καλά μαζί σου κάνει μπαμ. Καλα και από συναίσθημα μην φανταστείς οτί χρειάζεται και τίποτα σπουδαίο αρκεί να μην υπάρχει αποστροφή στο φιλί και στο άγγιγμα οπού εκεί νιώθεις ανεπιθύμητος.
μακαρι να ειχαν την ιδια αποψη και αλλες κοπελες.οσες δεν το βλεπουν σαν αρπαχτη,πρεπει να ειναι ετσι.αν αυτα που λες βγαινουν και στο κρεβατι,πραγματι ειναι μια ιεροτελεστεια.πολλοι απο εμας αυτο θελουμε.αυτο ψαχνουμε.Mια χαρα τα ειπες ....
Να σχολιασω επιπλεον κατι ως προς το τελευταιο με το <<φιλι>.<<αγγιγμα>> ... Ξερω οτι πολλες κοπελλες το αποφευγουν θεωροντας το σαν το τελευταιο προπυργιο που φυλανε για τον εαυτο τους η τον συντροφο τους ....
Το πραγμα ομως δεν μπορει να λειτουργησει ετσι.. γιατι εξω απο οτι <<πληρωνουν για σεξ >> οι πελατες (και ειναι πολλοι αυτοι) εχουν αναγκη απο τρυφεροτητα που τους ΛΕΙΠΕΙ <<και ειναι σιγουρο οτι συμβαινει αυτο ...>>
Οταν αποφασισεις να δοθεις.. (Εστω και σαρκικα ..Εστω και με πληρωμη... ) σε εναν ανθρωπο... πρεπει να αακολουθησεις ολη την ιεροτελεστεια της πραξης ...Αλλοιως δεν κανεις για το επαγγελμα ... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
Καλησπερα.. Εκτός από λόγια.. νομίζω γιαβρί μου ότι κάποιες << λίγες κριτικές >> ακόμα. ..Από φίλους εδώ στο bou... Τα ίδια λένε. .μακαρι να ειχαν την ιδια αποψη και αλλες κοπελες.οσες δεν το βλεπουν σαν αρπαχτη,πρεπει να ειναι ετσι.αν αυτα που λες βγαινουν και στο κρεβατι,πραγματι ειναι μια ιεροτελεστεια.πολλοι απο εμας αυτο θελουμε.αυτο ψαχνουμε.
Πρώτη....Mια χαρα τα ειπες ....
Να σχολιασω επιπλεον κατι ως προς το τελευταιο με το <<φιλι>.<<αγγιγμα>> ... Ξερω οτι πολλες κοπελλες το αποφευγουν θεωροντας το σαν το τελευταιο προπυργιο που φυλανε για τον εαυτο τους η τον συντροφο τους ....
Το πραγμα ομως δεν μπορει να λειτουργησει ετσι.. γιατι εξω απο οτι <<πληρωνουν για σεξ >> οι πελατες (και ειναι πολλοι αυτοι) εχουν αναγκη απο τρυφεροτητα που τους ΛΕΙΠΕΙ <<και ειναι σιγουρο οτι συμβαινει αυτο ...>>
Οταν αποφασισεις να δοθεις.. (Εστω και σαρκικα ..Εστω και με πληρωμη... ) σε εναν ανθρωπο... πρεπει να αακολουθησεις ολη την ιεροτελεστεια της πραξης ...Αλλοιως δεν κανεις για το επαγγελμα ... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
διαφωνω οριζοντιως κα καθετως ....πρεπει να το εχεις !!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ δυσκολα το αποκτας ...ειτε ανεξαρτητη ειτε <<δεσμευμενη >...Μόνο πραγματικά ανεξάρτητες μπορούν να το κάνουν αυτό.
ΜΟΝΟ
Δεν με καταλαβες....διαφωνω οριζοντιως κα καθετως ....πρεπει να το εχεις !!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ δυσκολα το αποκτας ...ειτε ανεξαρτητη ειτε <<δεσμευμενη >...
Ο καθενας για το δικο του λογο ....ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ σιγουρα για κατι κοινο ... Την εκπληρωση των σεξουαλικων τους φαντασιωσεων ...ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ...όταν κατανοήσουμε γιατί πάμε με call girl
τότε θα έχει πάρει ο καθένας της απαντήσεις του...
θα σου πω τους δικούς μου.Ο καθενας για το δικο του λογο ....ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ σιγουρα για κατι κοινο ... Την εκπληρωση των σεξουαλικων τους φαντασιωσεων ...ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ...
Για τον ιδιο λογο θα πηγαινε και μια γυναικα με εναν ανδρα επι πληρωμη ... Αν και στις γυναικες τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα ...
Και παλι διαφωνω ... ΑΛΛΑ ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ...Και μεγαλο θεμα ...Δεν με καταλαβες....
εννοειται οτι πρεπει να τοχεις.
Αλλα ακομα κι αν τοχεις.. δεν το βγαζεις αμα δεν εισαι ανεξαρτητη.