Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εχει ζησει πολλες περιόδους τετοιες το νημαθα ζήσουμε περίοδο φιλοσοφίας πάλι
Εχει ζησει πολλες περιόδους τετοιες το νημαθα ζήσουμε περίοδο φιλοσοφίας πάλι
Ετσι σε θελω φιλοσοφε μου..και πολλοι παραπονιάρηδες μνησικακοι στο νήμα,
σα να βλεπουν μια φερραρι στο δρομο που δεν μπορουν να την έχουν.
φιλοσόφισα και γω.
Αμπελοφιλοσοφιες θα ταιριαζε καλυτερα
Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε έκπωση?Το κακο για σας που τη γλυφετε τυποι ειναι πως δεν προκειται να σας κανει σκοντο οσο και να την γλυψετε οποτε για να τη γαμησετε και παλι οσα ζηταει το πρακτορειο της θα δωσετε...
Αστο William μην ασχολείσαι.. Μερικοι δεν εχουν καταλαβει οτι αυτο το νημα δεν εχει υπαρξει για να ανταλλασονται δωρα.Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε έκπωση?
Με βάζεις σε σκέψεις τώρα. Μήπως ζήτησες εσύ και δεν στην έδωσε και τα λες αυτά?
Πες ρε κακομοίρη να σε δανείσουμε
ισως...πολυ ισως..το σιγουρο παντως ειναι οτι η αλλη εχει τις καμπυλεςΕτσι σε θελω φιλοσοφε μου..
Δωσε τονο
ΥΓ. Μ αρεσει καλύτερα η bugatti Πιο στυλατη...
Γιατι η bugatti δεν εχει?ισως...πολυ ισως..το σιγουρο παντως ειναι οτι η αλλη εχει τις καμπυλες
φυσικα και οχι αυτες της φερραρι!!Γιατι η bugatti δεν εχει?
Τελικα μας αρεσει η bugatti καλυτεροτερα η οχι?φυσικα και οχι αυτες της φερραρι!!
μας αρεσει το κλασσικο γυμνασμενο με καμπυλεςΤελικα μας αρεσει η bugatti καλυτεροτερα η οχι?
Συμφωνουμε.. Οπότε ;)μας αρεσει το κλασσικο γυμνασμενο με καμπυλες
Το κακο για σας που τη γλυφετε τυποι ειναι πως δεν προκειται να σας κανει σκοντο οσο και να την γλυψετε οποτε για να τη γαμησετε και παλι οσα ζηταει το πρακτορειο της θα δωσετε...
είναι σαν το κοτετσι που εχει ολο κοκκορια και τρωγονταιΕχει ζησει πολλες περιόδους τετοιες το νημα
Eξοχη ποιητικη προσεγγιση . Καλησπερα Αγιε :-* :-*Καθένας με τον πόνο του
και εγώ με τον δικό μου,
είναι μεγάλος ο καημός
και το παράπονό μου.
Αχ, παλιοζωή, με βασανίζεις άπονα
και έχω παράπονα και έχω παράπονα...
Εγώ καταδικάστηκα
μονάχος μου, το ξέρω.
Κάποια γυναίκα αγάπησα
και τώρα υποφέρω...
;)
Και ο νικητης αυτουΕλλάδα εχεις ταλέντο το νήμα της έλενας
Αγαπητή όποιος έρθει σε συνεύρεση μαζί σου έχει δει τον παράδεισο και είναι ευλογημένος!Eξοχη ποιητικη προσεγγιση . Καλησπερα Αγιε :-* :-*
Ευλογησον τας ψυχας ημων των αμαρτωλων
:-* :-*Αγαπητή όποιος έρθει σε συνεύρεση μαζί σου έχει δει τον παράδεισο και είναι ευλογημένος!