Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ωραία γυναίκαΑιντε μετα απο ολα τουτα, να πούμε και μια καληνυχτα κ ονειρα γλυκα...
:-* :-*
Ρε συ Ελενα σοβαρα τωρα αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να καυλαντιζεις εδω μεσα?
Δηλαδη οταν δεν γυρνας καμια τσοντα η δεν εχεις καποια βιζιτα εδω μεσα βρισκεσαι? Αλλιως πως διαολο καταφερνεις να εχεις 15.000+ ποτς σε 1.5 χρονο και κατι? 24 ποστς τη μερα!
Δεν εχεις γκομενο, φιλους, φιλες, μονο το μπου εχεις και τους πιθανους πελατες απο αυτο?
Το να εχω γραμμενη τη γνωμη σου στ' αρχιδια μου το εχεις σκεφθει αληθεια?
Το κακο για σας που τη γλυφετε τυποι ειναι πως δεν προκειται να σας κανει σκοντο οσο και να την γλυψετε οποτε για να τη γαμησετε και παλι οσα ζηταει το πρακτορειο της θα δωσετε...
τι ζορι τραβας τυπε?Το κακο για σας που τη γλυφετε τυποι ειναι πως δεν προκειται να σας κανει σκοντο οσο και να την γλυψετε οποτε για να τη γαμησετε και παλι οσα ζηταει το πρακτορειο της θα δωσετε...
Το κακο για σας που τη γλυφετε τυποι ειναι πως δεν προκειται να σας κανει σκοντο οσο και να την γλυψετε οποτε για να τη γαμησετε και παλι οσα ζηταει το πρακτορειο της θα δωσετε...
του μαλακα σαλιαρη...Yπαρχουν πολλες κατηγοριες αυτοι που την γλυφουν αυτοι που την κραζουν ετσι χωρις λογο η που τους συμφερει να το κανουν για ιδιο συμφερον κλπ.
Για πες μας εσυ σε ποια ανηκεις?
Βραδυνόπρωινή καρπαζια η Βραδυνόπρωινή μακακια??Μεγάλε, μήπως ξέχασες να φας την βραδυνοπρωινή σου καρπαζιά και την έχεις πελώρια ανάγκη;
Μη βρείτε κανα μπαχαλάκη, αμέσως να του ορμήξετε.
ρε μουτρο ετσι τους υποδεχεσαι τους μπαχαλακηδες...Δεν του ορμήξαμε* , τον υποδεχθήκαμε.
*ακόμα
Παμε παρακατω.. Ας μην χαλιομαστε χωρις λογο (καμμια φορα ο γραπτος λογος γενναει παρεξηγησεις χωρις ουσια)Επιπλεον απαντωντας και στον φιλο kwstas545 θα ρωτησω απλα.. Εσυ τωρα γιατι αγχώνεσαι που εχω τοσες σελιδες, και που σπαταλω τις ελεύθερες ωρες μου.. Μαζι τα γραφουμε και έχει γινει κουραστικο για σένα?
δεν με νοιαζει στην κυριολεξια τι κανεις. σοβαρα. ας εχεις να διαχειριζεσαι και 50 site και αλλα τοσα blog ή whatever. να σου πω την αληθεια εκανα log in στην σελιδα και επεσε το ματι μου σε αυτο που εγραψε ο τυπος. το σκεφτηκα και μου εκανε εντυπωση. μαλλον ηταν λαθος ή λεξη "συμφωνω". ο τυπος εβγαλε κακια και χολη. εγω απλα εξεφρασα την παραξενια μου που εισαι τοσο ενεργη στα replies και στο feedback σου στο νημα. σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να φανω αγενης, καλοπροαίρετος ή οτιδηποτε. αυτο. kisses