Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Να παω να φτιαξω και εγω ενα..
Καλησπερα γιαβρί μου. Ολα καλα?
Γλυκιά μου Κυρία
Μάλλον ένα ουισκάκι να πιούμε λόγω ώρας
Να παω να φτιαξω και εγω ενα..
Καλησπερα γιαβρί μου. Ολα καλα?
θα συμφωνησω φιλος. αλλα η τυπισα πρεπει να βγαζει πολλα παραπανω απο μενα και σενα οποτε μαλλον την συμφερει καυλαντιζει καθιστη και αραχτη. βεβαια παιζει να το κανει καποιος αντζεντης ή κατι τετοιο
Καλησπέρα
Παρακολουθω εκτος των αλλων ποικιλων εργασιων μου, τα γραφωμενα σου(με ιδιο προσανατολισμό ) και σε αλλο νημα φιλε efes..και εχω να σε πω το εξης. Το θεμα το ποιος γραφει εδω, το εξαντλησαμε πριν καμιά χιλιοπεντακοσαρια σελιδες πισω. Ας μην το επαναφέρουμε γιατι κατανταει γραφικο, ισως κ ύποπτο ....!!
Επιπλεον απαντωντας και στον φιλο kwstas545 θα ρωτησω απλα.. Εσυ τωρα γιατι αγχώνεσαι που εχω τοσες σελιδες, και που σπαταλω τις ελεύθερες ωρες μου.. Μαζι τα γραφουμε και έχει γινει κουραστικο για σένα?
Να γλυκαθεις λίγο γιατί πολλες στεναχώριες έχεις :S
Τα εχω κοψει τα βισκια γαμωτο :- αλλιώς θα σου εκανα παρεα..Γλυκιά μου Κυρία
Μάλλον ένα ουισκάκι να πιούμε λόγω ώρας
Η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα.. Δεν ξεχασα τι γινοταν εδω μεσα πέρσι.. Αλλα κ αλλού σε αλλα νηματα..Το συγκεκριμένο λεβεντόπαιδο, έχει από παλιά το κουσουράκι να δημιουργεί θέματα στα νήματα εργαζόμενων
κοριτσιών. Όποιος διαβάζει τα γραφόμενά σου, ξέρει πολύ καλά το ύφος με το οποίο εκφράζεσαι καθώς και την προσωπική
επαφή και τους σχετικούς "κώδικες" και το χιούμορ που έχεις αναπτύξει με διάφορα άτομα. Οπότε, μόνο κάποιος
(τουλάχιστον) κακεντρεχής ή εμπαθής θα μπορούσε να ισχυριστεί, ειδικά για εσένα, ότι άλλος διαχειρίζεται και γράφει
με το προφίλ σου. Βέβαια, η παρέμβασή μου είναι περιττή, διότι ξέρεις πολύ καλά να βάζεις η ίδια τα πράγματα
στη σωστή θέση τους. Απλώς, βλέπω ότι το ίδιο λεβεντόπαιδο δεν έχει αλλάξει τροπάριο και συνεχίζει τα
ίδια γνωστά του παρατράγουδα, όπως και στο παρελθόν, σε νήματα κάποιων ανεξάρτητων, όπου είχαμε
την ευκαιρία να κάνουμε μαζί και κάποιες ωραίες και επιμορφωτικές κουβεντούλες...
Καλα ρε τυπε στο μελλον πριν ποσταρω κατι θα σου ζηταω την αδεια! *PΤο συγκεκριμένο λεβεντόπαιδο, έχει από παλιά το κουσουράκι να δημιουργεί θέματα στα νήματα εργαζόμενων
κοριτσιών. Όποιος διαβάζει τα γραφόμενά σου, ξέρει πολύ καλά το ύφος με το οποίο εκφράζεσαι καθώς και την προσωπική
επαφή και τους σχετικούς "κώδικες" και το χιούμορ που έχεις αναπτύξει με διάφορα άτομα. Οπότε, μόνο κάποιος
(τουλάχιστον) κακεντρεχής ή εμπαθής θα μπορούσε να ισχυριστεί, ειδικά για εσένα, ότι άλλος διαχειρίζεται και γράφει
με το προφίλ σου. Βέβαια, η παρέμβασή μου είναι περιττή, διότι ξέρεις πολύ καλά να βάζεις η ίδια τα πράγματα
στη σωστή θέση τους. Απλώς, βλέπω ότι το ίδιο λεβεντόπαιδο δεν έχει αλλάξει τροπάριο και συνεχίζει τα
ίδια γνωστά του παρατράγουδα, όπως και στο παρελθόν, σε νήματα κάποιων ανεξάρτητων, όπου είχαμε
την ευκαιρία να κάνουμε μαζί και κάποιες ωραίες και επιμορφωτικές κουβεντούλες...
Τα εχω κοψει τα βισκια γαμωτο :- αλλιώς θα σου εκανα παρεα..
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Να δεχθω λοιπον πως μοσο εσύ η ιδια γραφεις εδωΗ ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα.. Δεν ξεχασα τι γινοταν εδω μεσα πέρσι.. Αλλα κ αλλού σε αλλα νηματα..
Εμενα εκτος εξαιρεσεων
Καλη διαθεση να υπαρχει. ;) ;)Όλα τα ποτά, ακόμη και τα μη αλκοολούχα, κάνουν καλή παρέα :-* :-*
Ευχαριστω να εισαι καλα. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Δεν πρόσεξαΝα δεχθω λοιπον πως μοσο εσύ η ιδια γραφεις εδω
Μπραβο που καταφερνεις κι εχεις 24 μηνυματα τη μερα, πρεπει να ειναι ρεκορ στο σαιτ
Καλα ρε τυπε στο μελλον πριν ποσταρω κατι θα σου ζηταω την αδεια! *P
Μπας κι εχεις παραψωνιστει? Λεω τωρα εγω
Να δεχθω λοιπον πως μοσο εσύ η ιδια γραφεις εδω
Μπραβο που καταφερνεις κι εχεις 24 μηνυματα τη μερα, πρεπει να ειναι ρεκορ στο σαιτ
Να δεχθω λοιπον πως μοσο εσύ η ιδια γραφεις εδω
Το να εχω γραμμενη τη γνωμη σου στ' αρχιδια μου το εχεις σκεφθει αληθεια?Μέλος από το 2009 με μηδενικές κριτικές και με ποσταρίσματα όλο λάσπη και συκοφαντία.
Δεν χρειάζεται να μου ζητάτε την άδεια. Είστε ελεύθερος να αυτοξεφτιλίζεστε.
Οπότε, προχωρείτε σταθερά και άνετα στον δρόμο που έχετε ήδη χαράξει. Καλή συνέχεια και όσοι
διαβάζουν, να είστε βέβαιος, ότι μπορούν και να κρίνουν.
Βαλε μου κακο βαθμο γκιοζακο!Νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με το δικό σας, ως μέλος από το 2009 με ούτε 1500 μηνύματα, με μηδενική
συνεισφορά και μηδέν κριτικές. Αυτό δεν είναι απλά ρεκόρ, είναι σκέτος άθλος...
Το να εχω γραμμενη τη γνωμη σου στ' αρχιδια μου το εχεις σκεφθει αληθεια?
Τυπε σοβαρα τωρα δεν καταλαβαινες πως ολο αυτο εδω μεσα ειναι ψευτικο? Εκτος απο την Ελενα ισως που κανει τη δουλεια τηςΦαίνεται ότι μάλλον δεν έχετε και σε τόσο μεγάλη τιμή και υπόληψη τον "ανδρισμό" σας. Οπότε, δεκτόν.
Τυπε σοβαρα τωρα δεν καταλαβαινες πως ολο αυτο εδω μεσα ειναι ψευτικο? Εκτος απο την Ελενα ισως που κανει τη δουλεια της
Εσυ θεωρεις το πιο σημαντικο επιτευγμα της ζωης σου να γραφεις εδω μεσα ακαταπαυστα? Εκτος κι αν κερδιζεις κι εσυ κατι, οποτε παω πασο.
Επειδη εσυ εχεις να υποστηριξεις και καποιο σοβαρο εργο εδω μεσα, τα 5,5 ποστς τη μερα, ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε αυτη την ανεση χρονου σε χαιρετω κι εγω και σου ευχομαι να συνεχισεις την λαμπρη σου καριερα ως μεγαλοστελεχος και παραγοντας του μπουΕφόσον μου κάνετε την τιμή να απαντάτε, τότε να υποθέσω ότι τιμάται τα αρχιδια σας και συνεπώς το γράψιμο
των λόγων μου σε αυτά, θα πρέπει να θεωρηθεί ως εξέχουσα πράξη εκτίμησης. Σας ευχαριστώ και καλό σας βράδυ.
Επειδη εσυ εχεις να υποστηριξεις και καποιο σοβαρο εργο εδω μεσα, τα 5,5 ποστς τη μερα, ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε αυτη την ανεση χρονου σε χαιρετω κι εγω και σου ευχομαι να συνεχισεις την λαμπρη σου καριερα ως μεγαλοστελεχος και παραγοντας του μπου