barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
με αφησε ξαναμμενο η καργιολα... :S
Έμπαινες Χατζή τύπε;
με αφησε ξαναμμενο η καργιολα... :S
οχι σκουληκι.. ΣκουληκάκιΈκανα κόπυ πάστε που σε είπε σκουλήκι.
Δεν του δινουν αδεια απο οτι με ειχε πει..Έμπαινες Χατζή τύπε;
Έμπαινες Χατζή τύπε;
Κατι εχω πανω σ αυτο, αλλα θα το ανακοινωσω σε κανα μηνα ;)
ναι εμπαινα γιατι είναι μιλφαρα...αν και τωρα περναω φαση πιπινακια...παλιοτερα όμως ημουν και πολύ κιλερ στα μιλφοειδη..
και η παντοφλα τι λεει γιαυτο? :S :S :S :Sναι εμπαινα γιατι είναι μιλφαρα...αν και τωρα περναω φαση πιπινακια...παλιοτερα όμως ημουν και πολύ κιλερ στα μιλφοειδη..
και η παντοφλα τι λεει γιαυτο? :S :S :S :S
Σε ολους σχεδον.. Και μην το θεωρησεις υπερβολη..Ελενα με την ωμοφαγια ειδες βελτιωση περα απο το σωματικο βαρος και σε αλλους τομεις;
Κατι σε πιο ζωντανο..Θα κληρώνεις κασέττες με βογγητά;
Σε ολους σχεδον.. Και μην το θεωρησεις υπερβολη..
Με τελειες εξετασεις εδω και 6 μηνες, και βασει και αλλων εναλλακτικων ερευνων που εχουν γινει, θα διαφωνησω, αλλα μην το κανουμε θεμαΕκτος θεματος:
Που η συγκεκριμενη διαιτα οδηγει σε ανεπαρκεια θρεπτικων συστατικων, πρωτεινων, βιταμινων B2,D,B12,Ασβεστιο,Ψευδαργυρο.
Μονο για μικρη χρονικη περιοδο μπορει να εφαρμοστει , ακαταλληλη για μονιμη επιλογη.
Καμια "διαιτα" δεν ειναι σωστη.
Ισορροπημενη διατροφη αρκει , με ολα τα τροφιμα μεσα, σε περιορισμενες ποσοτητες , στον καταλληλο χρονο.
Η πιο επικαιρη ερευνα το Πιάτο Υγιεινής Διατροφής
Με τελειες εξετασεις εδω και 6 μηνες, και βασει και αλλων εναλλακτικων ερευνων που εχουν γινει, θα διαφωνησω, αλλα μην το κανουμε θεμα
Καλησπερα
Καλησπερα Ιαν :-* Ολα καλα?Καλησπέρα σας Κυρία!
Κρυωνει το πωπουδακι μου... :- :-Βάλε μια κωλάρα για να ξεχαστεί το θέμα.
Όσο γίνεται κυρία και όσο με αφήνουν ήσυχο!Καλησπερα Ιαν :-* Ολα καλα?
Κρυωνει το πωπουδακι μου... :- :-
Ααααα! Γι'αυτό έγινε το μίνι πορτοκαλί;Με τελειες εξετασεις εδω και 6 μηνες, και βασει και αλλων εναλλακτικων ερευνων που εχουν γινει, θα διαφωνησω, αλλα μην το κανουμε θεμα
Καλησπερα