Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Μας αργησε λιγο η καθαριστρια ...Ειχε κινηση στο δρομο καλε :SΝαι, και τα ταψιά άπλυτα, ωραίες νοικοκυρές, που το χετε το μυαλό σας ήθελα να ξερα.
Μας αργησε λιγο η καθαριστρια ...Ειχε κινηση στο δρομο καλε :SΝαι, και τα ταψιά άπλυτα, ωραίες νοικοκυρές, που το χετε το μυαλό σας ήθελα να ξερα.
ε καλα τωρα πεταξου και εσυ ενα τσιγαρο δρομος ειναι ;) να εξυπηρετήσεις το έγκριτο μέλοςΧτες βραδυ γυρισα απο Θεσσαλονικη ;)
Καλημερα
Δεν μπορω βρε ... Πολλα τα χιλιομετρα .. Μηπως να βαλω drone να με πηγαινειε καλα τωρα πεταξου και εσυ ενα τσιγαρο δρομος ειναι ;) να εξυπηρετήσεις το έγκριτο μέλος
Να μοιράζετε την απόσταση, να συναντιέστε στο Λιανοκλάδι.Δεν μπορω βρε ... Πολλα τα χιλιομετρα .. Μηπως να βαλω drone να με πηγαινει
ε ναι οπως λεει ο συναγωνιστης να φας και δυο καλαμακια ;) και μια μπουγατσα με κοτοπουλο ;)Να μοιράζετε την απόσταση, να συναντιέστε στο Λιανοκλάδι.
Δεν μπορω βρε ... Πολλα τα χιλιομετρα .. Μηπως να βαλω drone να με πηγαινει
Καλησπέρα απο την κρύα .. ΜΟΝΟ ως προς την θερμοκρασία, Θεσσαλονίκη μας
:-*
Οχι στο παλιοφαρσαλο. Εκει που αλλαζουν μηχανες τα τραινα.Να μοιράζετε την απόσταση, να συναντιέστε στο Λιανοκλάδι.
Γιατι καλε κριμα..?Κρίμα και πάλι κρίμα....
Γιατι καλε κριμα..?
Αμα φερεις αζαξ μαζι..Τέτοια όμορφα μουτράκια, με τόσο όμορφα γυαλάκια και να μην μας αφήνεις να στα λίγο
Το άλλο Σάββατο θα ειμαι Σπαρτη σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι, να γνωριστω με φιλους εκει..
Με εχει καλεσει ενας γνωστος φιλος.
Αμα φερεις αζαξ μαζι..
χαχαχα... Κατι θα κανουμε βρε.. Αλλα πρέπει να έχεις καλο σημαδιΈγινε, την επόμενη φορά θα θυμηθώ να φέρω με άρωμα λεμόνι.
Γκαντεμι..Θα βρέξει.
Οχι βρε.. Θα ειμαι κοσμιαΦούτσες θα βρέξει.
χαχαχα... Κατι θα κανουμε βρε.. Αλλα πρέπει να έχεις καλο σημαδι
Οχι βρε.. Θα ειμαι κοσμια