Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ερχεσαι να γιορτασεις τον τιτλο πατριδα?
Να κανουμε γιατι να μην κανουμε??.. Πριν τις 24 ομως γιατι θα λείψω 3 - 4 μερες Θεσσαλονενταξει καυλα μου!!!!!! θα σε παρω αυτην την εβδομαδα!!!! και απο την πισω πορτα φυσικα!!!! χαχαχαχαΝα κανουμε γιατι να μην κανουμε??.. Πριν τις 24 ομως γιατι θα λείψω 3 - 4 μερες Θεσσαλονικη..
Καλησπέρα :-* :-*
Ναι... Το χαλι μας το μαυρο..ερχεσαι να γιορτασεις τον τιτλο πατριδα?
ενταξει καυλα μου!!!!!! θα σε παρω αυτην την εβδομαδα!!!! και απο την πισω πορτα φυσικα!!!! χαχαχαχα
Τσου..ελεναρα τα καταπινεις κιολας;
Μην πάει ο νους σου στο κακό.Τσου..
Kαι εγω σε ευχαριστω γιαβρι μου για την εξαιρετικη απο καθε αποψη παρεα σου !!Ελενα καλησπέρα!
Ευχαριστώ για εχτές (Γλυφάδα).
Ωραία παρεία, ωραίο παιχνίδι, ωραία κουβένταααα!
Εμενα ολο εκει παει λες να κανω λαθοςΜην πάει ο νους σου στο κακό.
Στρόγγυλες κουβέντες, κατά πως λένε στην πατρίδα μου την Μακεδονία, όπως πάντα από την Έλενα...Ναι... Το χαλι μας το μαυρο..
Η γιορτη μας μαρανε.. > >
Ε μα , εχει καταντησει παρωδια κατ εμε ολο το θεμα ... Αποφασεις που εχουν σχεδιαστει και παρθει χρονια , τωρα με ολα οσα γινονται στα βαλκανια και στην ευρυτερη περιοχη της μεσογειου , απλα επικαιροποιηθηκαν και απεκτησαν αλλη δυναμικη και περνουν σχημα και εγκριση απο τις δυναμεις εκ δυσμων..Στρόγγυλες κουβέντες, κατά πως λένε στην πατρίδα μου την Μακεδονία, όπως πάντα από την Έλενα...
Ε μα , εχει καταντησει παρωδια κατ εμε ολο το θεμα ... Αποφασεις που εχουν σχεδιαστει και παρθει χρονια , τωρα με ολα οσα γινονται στα βαλκανια και στην ευρυτερη περιοχη της μεσογειου , απλα επικαιροποιηθηκαν και απεκτησαν αλλη δυναμικη και περνουν σχημα και εγκριση απο τις δυναμεις εκ δυσμων..
Τι να σε κανει το Τσιπρακι και αλλες μαριονετουλες που ταχα μας κυβερνανε.... ?
Ποναει ομως :S
Νου σου με τον μπαοκΕδω δωσανε ολοκληρο πρωταθλημα στον παοκ οι συριζανελ!!!γαμω το σπιτι τους γαμω!!!!
?Καλησπέρα, σε πήρε ο ύπνος??Καλησπερα σε ολους... Μελη και επισκεπτες της <<μικροκοινωνιας του bou>>
Nαι ....υπο γωνια με βρηκε και με πηρε Με επιασε σε δυσκολη στιγμη και δεν μπορεσα να αντισταθω?Καλησπέρα, σε πήρε ο ύπνος??
Με την άδεια του λαού πάντα. Ενώ ήταν γνωστές οι θέσεις τους (ΣΥΡΙΖΑ), βρέθηκαν 2.4 εκατ. ηλιθίων και τους ψήφισαν. Μπορεί και όχι απαραίτητα ηλίθιοι αλλά από προσδοκώμενα προσωπικά οικονομικά οφέλη, ξεπούλησαν εύκολα ιστορία, πατρίδα, έθνος. Τους κατουράω όλους...Ε μα , εχει καταντησει παρωδια κατ εμε ολο το θεμα ... Αποφασεις που εχουν σχεδιαστει και παρθει χρονια , τωρα με ολα οσα γινονται στα βαλκανια και στην ευρυτερη περιοχη της μεσογειου , απλα επικαιροποιηθηκαν και απεκτησαν αλλη δυναμικη και περνουν σχημα και εγκριση απο τις δυναμεις εκ δυσμων..
Τι να σε κανει το Τσιπρακι και αλλες μαριονετουλες που ταχα μας κυβερνανε.... ?
Ποναει ομως :S