barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Και ενα χυμουλι θα τον επινα τωρα...
Πορτοκαλάδα!! Μην σε μπαινουν ιδεες![]()
E τότενες τζάμπα αγχώθηκα.
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
Και ενα χυμουλι θα τον επινα τωρα...
Πορτοκαλάδα!! Μην σε μπαινουν ιδεες![]()
Stay calm.. Your health is precious.. Tα προσεχουμε αυταE τότενες τζάμπα αγχώθηκα.![]()
![]()
Αν ακολουθήσω ο δικό σας dress code βόλτα θα είναι αλλά δεν ξέρω τι είδους.Βολτα??
Καλησπέρα![]()
οσαν δασκαλίτσα που ετοιμαζεται να παραδώσει το ιδιαίτερο της μάθημαΚατσε γιατι φετος εχει πολυ ορεξη... Δεν το βλεπω να φευγει γρήγορα
Κοιμαααααται ο ηλιος :-
Καλησπέρα σε όλους![]()
οσαν δασκαλίτσα που ετοιμαζεται να παραδώσει το ιδιαίτερο της μάθημα
Μακάρι να χανόμουν κι εγω εκεί............πάντως εγω συνεχίζω να ψηφίζω κώλο ΧΑΤΖΗ!!!!!Kαλημερα![]()
Ολα καλα εδωΧαθηκαμε λιγουλακι
![]()
Ετσι ετσι.. Σωστη <<πολιτικη αποψη>>..Μακάρι να χανόμουν κι εγω εκεί............πάντως εγω συνεχίζω να ψηφίζω κώλο ΧΑΤΖΗ!!!!!
Αναρωτιέμαι εάν αυτό το μαύρο τριαντάφυλλο μπορεί να κοκκινίσει με σκαμπίλιαKαλημερα![]()
Ολα καλα εδωΧαθηκαμε λιγουλακι
![]()
Ουυυυ. ΑνεταΑναρωτιέμαι εάν αυτό το μαύρο τριαντάφυλλο μπορεί να κοκκινίσει με σκαμπίλια
Ναι... Κατι εψαχναζουζουνιες εκανες παλι στο κρεβάτι?
...Ετσι ετσι.. Σωστη <<πολιτικη αποψη>>..
Καλησπέρα![]()
Εχω το μυαλο μου αλλου..Δε συμμαζευεις και τα χάνεις
Καλησπέρα
Μπορείς και μας τρελαίνεις...Ετσι ετσι.. Σωστη <<πολιτικη αποψη>>..
Καλησπέρα![]()
Σε ευχαριστω πολυ :-* Οτι καλυτερο μπορω κανω για τους ανδρες μουΜπορείς και μας τρελαίνεις...
Να κανουμε γιατι να μην κανουμε??.. Πριν τις 24 ομως γιατι θα λείψω 3 - 4 μερες Θεσσαλονικη..γεια σου καυλιαρα ελενα!!!!!!! αυτες της μερες θα σε παρω τηλεφωνο για να κανουμε τρελα γαμησια