Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Γιατι τι εχουν τα τριπακια ....?? Μ ια χαρα ειναιΠας να με βάλεις στο τριπάκι τώρα ... Χαχαχα
Γιατι τι εχουν τα τριπακια ....?? Μ ια χαρα ειναιΠας να με βάλεις στο τριπάκι τώρα ... Χαχαχα
Ανάλογα το ... μέγεθος ;)Γιατι τι εχουν τα τριπακια ....?? Μ ια χαρα ειναι
Εδω παδαλια θα ειμαι ...μην αγχωνεσαιΚύριοι δεν ξέρω τι γνώμη έχετε σχηματίσει για την κυρία αλλα ομολογώ ενώπιον όλων των μπουρδελιαριδων οτι εμένα με ερεθίζει απίστευτα..Γράφει απίστευτα και εχει κάτι πολύ γήινο και προσιτό..Νιώθω και εγκεφαλικό ερεθισμό με την πάρτυ της αλλα και σωματικό.
Αμα ημουν Αθήνα θα ειχα χαλάσει πολύ χαρτί για πάρτυ σου ρε Έλενα!!!!
Εύχομαι τον Σεπτέμβρη που θα παίξει το 4ημερο μπατσελορ μου στην Αθήνα να εισαι παρόν!!!!
πο πο μια χαράδρα.Αφιερωμενη σε οσους ζητησαν ...κατι παραπανω βρε αδερφε
Α πα πα πα πα πα πα πα αΑφιερωμενη σε οσους ζητησαν ...κατι παραπανω βρε αδερφε
Το παπι!!!...χιχιχι :-* :-* :-*Α πα πα πα πα πα πα πα α
Μία εικόνα ... χίλιες λέξειςΑφιερωμενη σε οσους ζητησαν ...κατι παραπανω βρε αδερφε
Κύριοι δεν ξέρω τι γνώμη έχετε σχηματίσει για την κυρία αλλα ομολογώ ενώπιον όλων των μπουρδελιαριδων οτι εμένα με ερεθίζει απίστευτα..Γράφει απίστευτα και εχει κάτι πολύ γήινο και προσιτό..Νιώθω και εγκεφαλικό ερεθισμό με την πάρτυ της αλλα και σωματικό.
λίγο ποιό κάτω παίζει σε μωρόΚαι το μπροστα :-* :-* :-* :-*
σμαιλ 20 βαθμούς στο Λονδίνο πο πο τέλεια εκεί τι λέει εετύπε είσαι ακόμη στην Αθήνα η έφυγες για Λονδινο;
Εδώ στα κατσάβραχα που είμαι μία χαρά..σμαιλ 20 βαθμούς στο Λονδίνο πο πο τέλεια εκεί τι λέει εε
Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλέσουμε πολύ για να τη δούμε ολόκληρη...Και το μπροστα :-* :-* :-* :-*
οχ αυτό το παίδες μ φάνηκε σαν μπόμπα τρόμαξα.Παιδες καληνυχτω ...Δουλεια αφου .....