erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλέσουμε πολύ για να τη δούμε ολόκληρη...
[/quote
Μπα δεν νομιζω. Αρκει να την παρεις καταθέτοντας τον οβολο σου.
Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλέσουμε πολύ για να τη δούμε ολόκληρη...
[/quote
Αυτό που λες είναι το μόνο σίγουρο και το καλύτερο ...Μπα δεν νομιζω. Αρκει να την παρεις καταθέτοντας τον οβολο σου.Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλέσουμε πολύ για να τη δούμε ολόκληρη...
μπα δεν νομίζω θα βάλει είναι καλό τυπακι εε γιαβρι μ τι λες.Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλέσουμε πολύ για να τη δούμε ολόκληρη...
[/quote
πο πο εκεί στα χώματα να σε είχα να γίνει χαμός μωρό μ εσύ είσαι για πολλές πίτεςΚαλημερα στην ποιο sexy παρεα :-* :-*
καλημερα ελενακιΚαλημερα στην ποιο sexy παρεα :-* :-*
Καλημερα στην ποιο sexy παρεα :-* :-*
να κυλιστουμε στα χωματα ε?πο πο εκεί στα χώματα να σε είχα να γίνει χαμός μωρό μ εσύ είσαι για πολλές πίτες
Καλημερακαλημερα ελενακι
Λες ??Έτοιμη για το επόμενο Survivor σε βλέπω
Καλημερα φιλεναδα μου !!! :-* :-* :-* :-*Καλώς σας βρήκα φίλη μου! :-*
Δεν πιστευω να εχεις παραπονο ...Για αρχη καλα τα παμε ...Μπα δεν νομιζω. Αρκει να την παρεις καταθέτοντας τον οβολο σου.
Αυτό που λες είναι το μόνο σίγουρο και το καλύτερο ...
αλλά για τις ανάγκες του νήματος ζητάμε να δούμε κάτι παραπάνω ...
Προς το παρόν από την οθόνη μας...
τι έγινε ρε παιδιά πλάκωσε όλος ο κόσμος του σιρη μπράβο κ από εδώ ποσοστά θα πάρει..Καλώς σας βρήκα φίλη μου! :-*
Τι δουλεια εχει βρε ο siri ..με το νημα ?? Εδω χαβαλε κανουμε.....ΑΠΛΑ με την Μαριλου ημαστε φιλες...γιατι το αξιζει ( λογω χαρακτηρα)τι έγινε ρε παιδιά πλάκωσε όλος ο κόσμος του σιρη μπράβο κ από εδώ ποσοστά θα πάρει..
Ευστοχο..........χμτι έγινε ρε παιδιά πλάκωσε όλος ο κόσμος του σιρη μπράβο κ από εδώ ποσοστά θα πάρει..
είδες είδες έχω κ 1 καλύτερο ακόμα το γραφείο Σ να κάνει προσφορά γνωριμίας στα μέλη του μπου.για την Έλενα εε πως με βλέπεις.Ευστοχο..........χμ