Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Οτι θελω θα κανω Εληξε το συμβολαιο με τον σανιμΠοιος σου ζήτησε να μας δείξεις τον κώλο σου...?
θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα...Οτι θελω θα κανω Εληξε το συμβολαιο με τον σανιμ
Καλα θα στειλω πιμι να πω καμμια καλη κουβεντααν δεν στηριζεις και εσυ....
εχω ισχυρο δικηγορικο team Θα σε συντριψουνθα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα...
έχε χάρη που παίρνω τλφ τον...ψηλό και δεν απαντάει!!!Ας προσεχα όμως,δεν είδα ότι εληγε η σύμβαση ημέρα αργίας!!!Να χαρείς μέχρι αύριο,θα ζητήσω ΚΑΙ αποζημίωση για διαφυγοντα κέρδη,ΜΗΝ τολμήσεις να εκθέσεις τα οπίσθιά σου,έως ότου βγει η απόφαση....εχω ισχυρο δικηγορικο team Θα σε συντριψουν
:S :S :S :Sέχε χάρη που παίρνω τλφ τον...ψηλό και δεν απαντάει!!!Ας προσεχα όμως,δεν είδα ότι εληγε η σύμβαση ημέρα αργίας!!!Να χαρείς μέχρι αύριο,θα ζητήσω ΚΑΙ αποζημίωση για διαφυγοντα κέρδη,ΜΗΝ τολμήσεις να εκθέσεις τα οπίσθιά σου,έως ότου βγει η απόφαση....
εχω ισχυρο δικηγορικο team Θα σε συντριψουν
Της μαγδάλος ο καημός λούσα πούτσα και χορός...έχε χάρη που παίρνω τλφ τον...ψηλό και δεν απαντάει!!!Ας προσεχα όμως,δεν είδα ότι εληγε η σύμβαση ημέρα αργίας!!!Να χαρείς μέχρι αύριο,θα ζητήσω ΚΑΙ αποζημίωση για διαφυγοντα κέρδη,ΜΗΝ τολμήσεις να εκθέσεις τα οπίσθιά σου,έως ότου βγει η απόφαση....
έχε χάρη που παίρνω τλφ τον...ψηλό και δεν απαντάει!!!Ας προσεχα όμως,δεν είδα ότι εληγε η σύμβαση ημέρα αργίας!!!Να χαρείς μέχρι αύριο,θα ζητήσω ΚΑΙ αποζημίωση για διαφυγοντα κέρδη,ΜΗΝ τολμήσεις να εκθέσεις τα οπίσθιά σου,έως ότου βγει η απόφαση....
Ευχαριστω πολυ αγαπητε που με προσφερετε τις υπηρεσιες σας χρονιαρες μερες . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙεάν θέλετε δικηγόρο, στείλατέ μου πμ.
Χρόνια πολλά.
ναι καλά...της πλάκας χασοδικες!!!! Τον πέτυχα στο τλφ. τον ....ψηλό,120000 ευρώ μου είπε ότι θα σου πάρουμε για πλάκα!!!!Ευχαριστω πολυ αγαπητε που με προσφερετε τις υπηρεσιες σας χρονιαρες μερες . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Σανιμ σε εχω νεα δυσαρεστα .....
θα σου τραβήξω και εσένα μια αγωγή...Της μαγδάλος ο καημός λούσα πούτσα και χορός...
Φαρμακευτική...?θα σου τραβήξω και εσένα μια αγωγή...
Αγριεμενο σε βρισκω μεσημεριατικα . Μαλλον θα παραφαγες χτες ...θα σου τραβήξω και εσένα μια αγωγή...
Αχ καλε ..... Τρομαξα τωραναι καλά...της πλάκας χασοδικες!!!! Τον πέτυχα στο τλφ. τον ....ψηλό,120000 ευρώ μου είπε ότι θα σου πάρουμε για πλάκα!!!!
Φαρμακευτική...?
:-* :-*Χρόνια πολλά ομορφιά
Πάλι γουρούνιασε...Αγριεμενο σε βρισκω μεσημεριατικα . Μαλλον θα παραφαγες χτες ...
<<σαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού>>
Αγριεμενο σε βρισκω μεσημεριατικα . Μαλλον θα παραφαγες χτες ...
<<σαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού>>
Αχ καλε ..... Τρομαξα τωρα
Θα σε φαμε για πρωινο . Δεν ξερεις με τι κολωο-σσο , τα βαζεις
καλααααα....όταν θα ζητάς γονυπετης συγχώρεση μαζυ με τους....συμμάχους σου,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΚΤΟΣ!!!! είναι πολλά τα λεφτά....Φαρμακευτική...?