Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ναι καλά...της πλάκας χασοδικες!!!! Τον πέτυχα στο τλφ. τον ....ψηλό,120000 τσότριχες μου είπε ότι θα σου πάρουμε για πλάκα!!!!
καλααααα....όταν θα ζητάς γονυπετης συγχώρεση μαζυ με τους....συμμάχους σου,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΚΤΟΣ!!!! είναι πολλά τα λεφτά.... Α Ρ Η
ναι καλά...της πλάκας χασοδικες!!!! Τον πέτυχα στο τλφ. τον ....ψηλό,120000 τσότριχες μου είπε ότι θα σου πάρουμε για πλάκα!!!
Να σας κοπεί το ρεύμα,να μπουκωσει η καμινάδα του τζακιού....να κοκκαλωσετε από το κρύο ρεεεεεεεεεεεεεε.
Να πάρει και σεκιούριτι να τα κουβαλήσει...
Να σας κοπεί το ρεύμα,να μπουκωσει η καμινάδα του τζακιού....να κοκκαλωσετε από το κρύο ρεεεεεεεεεεεεεε.
Ευχαριστώ επίσης...Να σας κοπεί το ρεύμα,να μπουκωσει η καμινάδα του τζακιού....να κοκκαλωσετε από το κρύο ρεεεεεεεεεεεεεε.
Αυτοκτόνησε και το κολληταρι μου....δεν έχω υποστηριχτη εδώ,αλλά δεν πειράζει....η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λαμψουν!!!!Ευχαριστώ επίσης...
Υ.Γ.
Κοίτα την υπογραφή μου...
θα ειμαστε μια ομορφη παιδικη χαρα και θα παιζουμε φρονιμα .. Κανε δουλεια σουΚανονίστε τις λίγες ώρες που θα απουσιάζω να δω τίποτα απρεπές!!! Το νου σας....
θα ειμαστε μια ομορφη παιδικη χαρα και θα παιζουμε φρονιμα .. Κανε δουλεια σου
Κατσε να ερθουν ταΠότε ξεκινάει ηπαρτούζασυνεστίασις;;
Κατσε να ερθουν ταφαγια.. εδεσματα
Εχει παει ο sanim να τα φερει απο τον φουρνο
Χρονια καλα ομορφαντρα μου :-* :-*
Γιατι , απο κατω μενεις και κανω θορυβο ?Με τα τακούνια μέσα στο σπίτι!!!!
Να κανουμε και καμμια δουλεια ε ?
Καλησπερουδια :-* :-* :-* και ματα χρονια πολλα