Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Χρόνια πολλά,καλά Χριστουγεννα και καλές γιορτές να έχεις Ελένη μου.
σημερα είναι η μερα του χρονου που κανω επιδειξη μαγειρικων ικανοτητωνΧρονια πολλα Μαικ , καλοφαγωτα ... Κοιτα να περνας καλα
Γιατί έτσι φέτο? λίγο μπρι, λίγο χαβιαρι?Μπαααα , το μονο σημερα που φερνει σε γκλαμουρια ειναι ενας γεροβασιλειου ;)
η ζήλεια ρε θα σας φάει...η κουμπαρα έχει φτιάξει γρουνι σελινατο,μια σκάφη!!! ΥΠΕΡΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ξέρετε ωρε τι είναι??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...όχι κ μπετονιερα η καταβοθρα ρε μην γινεσε κακος χρονιάρα μερα
Να σε δω με ποδιά και σκούφο...σημερα είναι η μερα του χρονου που κανω επιδειξη μαγειρικων ικανοτητων
αν μεινει εστω κ μια πιατελα γεματη απετυχα :S :S :S
φιλε εγω είμαι της κλασικης κουζινα δεν κανω γκουρμεδοκαταστασεις :S :S :SΝα σε δω με ποδιά και σκούφο...
Τις πέτσεςμην τις φας,βλάπτουν!!!Στείλε τις κατά δω....δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ηδη εχω βαλει γουρουνοπουλο
σε κανα 10λεπτο θα είναι ετοιμο το ρολο κοτοπουλο για τον φουρνο
θα φτιαξω και 2 σαλατουλες
τζατζικακια τετοια τα εφτιαξα χτες
και κατά τις 2 οποιος προλαβει τον κυριο ειδε
χρονια πολλα παιδια
εσύ να κάνεις το ρακουν στη κατσαρόλα!!!!Να σε δω με ποδιά και σκούφο...
τι να σου πω ρε φιλε εγω δεν προλαβαίνω να τις δω τους το λεω δεν με ακουνε :SΤις πέτσεςμην τις φας,βλάπτουν!!!Στείλε τις κατά δω....
εσύ να κάνεις το ρακουν στη κατσαρόλα!!!!
Αυτο που εγραψες τωρα , χτυπησε κατευθειαν στο κεντρο του θυρεοειδη μου !! ΑΞΙΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ !!η ζήλεια ρε θα σας φάει...η κουμπαρα έχει φτιάξει γρουνι σελινατο,μια σκάφη!!! ΥΠΕΡΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ξέρετε ωρε τι είναι??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ σε ενα μόνο πράγμα απέτυχε!!!!Αυτο που εγραψες τωρα , χτυπησε κατευθειαν στο κεντρο του θυρεοειδη μου !! ΑΞΙΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ !!
κρυβε λογια ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ σε ενα μόνο πράγμα απέτυχε!!!!
στα στέφανα δεν πέτυχε....εγώ όμως μια χαρά τον λαδωσα τον βαφτισιμιο,δεν κρατώ κακία!!!!κρυβε λογια ....
Εστιασου στις πετσουλες
Kαι στα δυο !! Καθενα στην ωρα του ;)Ενώ εσύ μανάρι μου εστιάζεις στις πουτσούλες ... πονηρούλα!
Χρόνια πολλά!
Eμεινα <<Ελλαδα>> .. Εληξε το διαβατηριοΕσύ Έ λενα ανέβηκες στη νότια μακεδονία ή έμεινες ελλάδα?
Καλημερα χρονια πολλα Ελενα!Eμεινα <<Ελλαδα>> .. Εληξε το διαβατηριο
Καλημερα σε ολους