Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το ιδιο και για σενα Spipi μου :-* :-* και για ολα τα αγαπημενα σου προσωπαΧρόνια πολλά Έλενα, σού εύχομαι ότι καλύτερο
Το ιδιο και για σενα Spipi μου :-* :-* και για ολα τα αγαπημενα σου προσωπαΧρόνια πολλά Έλενα, σού εύχομαι ότι καλύτερο
Χρονια πολλα λιχουδηΕυχές,γλυκολογα,μπουρου μπουρου,ουσία μηδέν!!!! ΦΩΤΟ ΑΓΡΙΑΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?
έτοιμο είναι κιόλας? Ω ρε μάνα μου!!!! Πόσο μα πόσο πολύ σε αγαπώ!!!! Με αγνή και άδολη αγάπη!!!! Οι ταχυμεταφορές δουλεύουν σήμερα?Χρονια πολλα λιχουδη
Οι σκουρες ζωνες ειναι οι ξεροψημενες
Χρονια πολλα με ΜΙΑ ΕΥΧΗ ..Πήδαααααααααααααααααααααα
Θα διακτινησω ενα μεζεέτοιμο είναι κιόλας? Ω ρε μάνα μου!!!! Πόσο μα πόσο πολύ σε αγαπώ!!!! Με αγνή και άδολη αγάπη!!!! Οι ταχυμεταφορές δουλεύουν σήμερα?
σαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού,μη ξεχάσεις....Θα διακτινησω ενα μεζε
Λίγο φουαγκρά , αστακό αλα ρους, καπνιστο σολομο ,ντομ περινιόν λιγο τιραμισού?σαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού,μη ξεχάσεις....
Eσυ θα με στειλεις στα επειγοντα...σαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού,μη ξεχάσεις....
Μπαααα , το μονο σημερα που φερνει σε γκλαμουρια ειναι ενας γεροβασιλειου ;)Λίγο φουαγκρά , αστακό αλα ρους, καπνιστο σολομο ,ντομ περινιόν λιγο τιραμισού?
Λίγο χαιλίκι δε θα χει?
Να βαλω και λιγο λιναροσποροσαλάτα,τζατζίκι,κόκκινο κρασάκι,τη Πάβλοβα,μια Σουρωτή και ένα γιαούρτι πρόβειο με μελι,σε πήλινο του κιλού,μη ξεχάσεις....
Ότι και να βάλεις δεν λέει όχι η μπετονιέρα...Να βαλω και λιγο λιναροσπορο
δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ηδη εχω βαλει γουρουνοπουλο
σε κανα 10λεπτο θα είναι ετοιμο το ρολο κοτοπουλο για τον φουρνο
θα φτιαξω και 2 σαλατουλες
τζατζικακια τετοια τα εφτιαξα χτες
και κατά τις 2 οποιος προλαβει τον κυριο ειδε
χρονια πολλα παιδια
όχι κ μπετονιερα η καταβοθρα ρε μην γινεσε κακος χρονιάρα μεραΌτι και να βάλεις δεν λέει όχι η μπετονιέρα...
Χρόνια πολλά σε όλους...
Χρονια πολλα καρντασι με υγεια :-* :-*Ότι και να βάλεις δεν λέει όχι η μπετονιέρα...
Χρόνια πολλά σε όλους...
προτιμωμεν Λαζαρίδη,thema!!!! Λιναρόσπορο όχι,λίγη σόγια βραστή αν υπάρχει και tofu....Μπαααα , το μονο σημερα που φερνει σε γκλαμουρια ειναι ενας γεροβασιλειου ;)