Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!ΠΟΤΕ ..που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!ΠΟΤΕ ..που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...
Ηθελα να ανακαλυψω τον εσωτερικο κοσμο και τα παθη σου τα ανομολογητα.. Σορρυ.. :- :-μου χακαρε τον λογαριασμο η κυρια ελενα μπρο :S :S :S :S
Ποιά είναι η ελίζαμπεθ ρε παιδγιά;
καλησπερα μ αρεσει που συμφωνούμε. Να εχεις. Καλες γιορτες με υγεια. Μεχρι. Ποτε δουλευεις?Και πολυ καλα κανεις.. Ο χωρος του πληρωμενου σεξ προσφερει πολλα, οχι ομως ανθρωπινες σχεσεις και οτι προκυπτει απ αυτες. Συμπεριλαμβανομενου και του σεξ !!
Καλησπερα
Μεχρι Κυριακη . Επισης Παναγοκαλησπερα μ αρεσει που συμφωνούμε. Να εχεις. Καλες γιορτες με υγεια. Μεχρι. Ποτε δουλευεις?
αφού το λες που το λες πες κ πότε γυρνάς να ξέρουν να μην ρωτάνε καλεεεεεΜεχρι Κυριακη . Επισης Παναγο
Οχι γιαβρι μου , δεν παω .. Αθηνα θα ειμαιαφού το λες που το λες πες κ πότε γυρνάς να ξέρουν να μην ρωτάνε καλεεεεε
Καλησπέρα κουκλί θα πας στην μαμά Σαλόνικα ?
και ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?Οχι γιαβρι μου , δεν παω .. Αθηνα θα ειμαι
Δευτερα Τριτη Τεταρτη θα ειμαι εκτος
Φεβρουαριο. Κανε υπομονηκαι ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?
άντε να δούμεΦεβρουαριο. Κανε υπομονη
φαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...και ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?
γλυκα η εννοείς γενικώς γλυκοφαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...
πήρα καινούργια μασέλα ρεφαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...
καλοδούλευτη...πήρα καινούργια μασέλα ρε
μου είπαν τα κορίτσια ότι είναι καλύτερα με δόνηση κ το αφησακαλοδούλευτη...
υ,γ.
με το Πάρκινσον τι έκανες...?
μου είπαν τα κορίτσια ότι είναι καλύτερα με δόνηση κ το αφησα
ουπς....να μου επιστρέψετε ΑΜΕΣΩΣ το μαξιλάρι...και έλεγα,δεν μπορεί να άνοιξε η γη και να το κατάπιε!!!!Kαλησπερα
Πολλές καλησπέρες!!Kαλησπερα
οφείλω να ομολογήσω πολύ κλασατη με μπόλικο στυλKαλησπερα