troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.016
- Πόντοι
- 5.506
θειο αναφερεσε αυριο στην μονομελη...χιλια συγγνωμη αλλα φευθείο από πότε έχεις να πας οφθαλμίατρο?
θειο αναφερεσε αυριο στην μονομελη...χιλια συγγνωμη αλλα φευθείο από πότε έχεις να πας οφθαλμίατρο?
θειο αναφερεσε αυριο στην μονομελη...χιλια συγγνωμη αλλα φευ
λιγα τα λογια σου για τον μπρο γιατι θα γινει το μπλοκο της κιτρινιας :S :S :Sναι τώρα κάνει τον ανηξερο,το λαμόγιο!!!
της ηρωικής κιτρινιας,διορθώνω!!!λιγα τα λογια σου για τον μπρο γιατι θα γινει το μπλοκο της κιτρινιας :S :S :S
ξερεις πως ειναι τα πραγματα ...σε βλεπω αγκαζε αυριο με τον τζιμ στον ποδολαγνο
δικαιούμαι υπεράσπισης?
καλοοοοοοο....πετυχημένο!!! Δεν στη τρώμε ωρε,μη φοβάσαι!!!Ποιά είναι η ελίζαμπεθ ρε παιδγιά;
καλοοοοοοο....πετυχημένο!!! Δεν στη τρώμε ωρε,μη φοβάσαι!!!
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...Λέγε ρε παπάρα, είναι καλό μουνί τουλάχιστον, πόσο το μαλλί;
χαχα καλησπερα ναι ειναι υπεροχο να καυλωνουμε μαζι. Σου ελενα γιατι εισαι και κουκλαρα. Αλλα ειμαι σε φαση αποτοξινωσης απο ταινίες και αγοραίο σεξ. Και ειναι δυσκολο. Νιωθω στερητικο συνδρομο... Ψάχνω για κοπελα σωστη γιατι εφτασα και 30Καλο δεν ειναι αυτο ??
Καλησπερα
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...
παρακαλω πμ της ελισαμπεθ...ευχαριστω
σκελέα...σλιπακι? Πότε!!! Σωβρακοφανελλα πάντα!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ξέχασε να σε κάνει παράθεση!!!Και γω, ευχαριστώ.
γεράσες φίλε ποια θα σε πάρει σαν πούρο? :S :S :Sχαχα καλησπερα ναι ειναι υπεροχο να καυλωνουμε μαζι. Σου ελενα γιατι εισαι και κουκλαρα. Αλλα ειμαι σε φαση αποτοξινωσης απο ταινίες και αγοραίο σεξ. Και ειναι δυσκολο. Νιωθω στερητικο συνδρομο... Ψάχνω για κοπελα σωστη γιατι εφτασα και 30
Και τα δυο .. με την σειρα που τα εγραψεςΚαυλα είσαι.
Από τη μια θέλω να σε 《πνίξω》 στα φιλιά και από την άλλη να σε χύσω στο πρόσωπο!!!
Τι από τα δύο ή και τα δύο;;;
Και πολυ καλα κανεις.. Ο χωρος του πληρωμενου σεξ προσφερει πολλα, οχι ομως ανθρωπινες σχεσεις και οτι προκυπτει απ αυτες. Συμπεριλαμβανομενου και του σεξ !!χαχα καλησπερα ναι ειναι υπεροχο να καυλωνουμε μαζι. Σου ελενα γιατι εισαι και κουκλαρα. Αλλα ειμαι σε φαση αποτοξινωσης απο ταινίες και αγοραίο σεξ. Και ειναι δυσκολο. Νιωθω στερητικο συνδρομο... Ψάχνω για κοπελα σωστη γιατι εφτασα και 30