Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ειδες , ειδες τι ωραια που τα λεω ??μου αρεσε αυτο οπως το σκεφτηκες Κα Ελενα....
Ειδες , ειδες τι ωραια που τα λεω ??μου αρεσε αυτο οπως το σκεφτηκες Κα Ελενα....
Σακη, εσυ....?Μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο
Συνεργαζομαι με το Athensdiva ... Eκει με ζητας ... Απο Κυριακη και μετα ομωςΜπορώ να έχω ένα τηλέφωνο
Ελα μ ντεΠοιος λείπει? Ποιος λείπει?
Εμενα κατα την καταπληκτικη συνευρεση μας σε παρελθοντα χρονο, οφειλω να ομολογησω, αλλα με εκανε να νοιωσω...
Ισως ο ανθρωπος να εχει πληγωθει απο <<ανηψουδια>> και να ειναι λιγο επιφυλακτικος...
Μακια ομως :-* που προσπαθεις να προφυλαξεις...
Πώς να μην πάει καλά η εβδομάδα όταν βλέπεις τέτοια γυναικάρα....Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους :-*
Ουυυυ ... Με εχει πει που τα αγοραζειΈλενα, μπορείς να βρείς εσώρουχα σαν του barock?
Μην ανησυχείς οικονομικά αντέχω να πληρώσω 1 νεκροφόρα αν είναι να ψοφήσει κανένα παλιόσκυλο, εγώ έχω δεν πρόκειται να πάω ακόμα γιατί έχω κάποιες υποχρεώσεις όπως πολύ καλά γνωρίζεις ;)Για βραστο σε κανα μνημοσυνο
Κατσε να το χτυπησω λιγο μηπως και στρωσει...Δεν σε μπινελικώσαμε όπως το έχουν κάνει κάποιοι άλλοι, ούτε finger smiles, από εκεί και πέρα υπάρχει και το κομβίο της αναφοράς εάν νοιώθεις ότι ενοχλήθηκες.
H ερώτηση ήταν επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι είσαι αρβανίτικο κεφάλι.
Πάλι καλά που κόντυνες τα μαλλάκια για να ψαχουλεύεσαι easier περί τηγανοκεφαλής
καλημέρα...Για βραστο σε κανα μνημοσυνο
Καλημερα
Καλημερα και σε σεναΚαλημέρα Έλενα!!!!