kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.027
- Πόντοι
- 6.256
Πήρες κιλά?
Ή να καθαρίσω τα γυαλιά μου.
Μούνα αδερφάκι μου, μούνα για πολλά γούστα...Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους :-*
που εισαι εδώ;Στην υγεια μας
Mαλλον καθαρισε τα γυαλια ;) ;)Πήρες κιλά?
Και να απαντησω τωρα ... μαλλον ειναι αργα :-που εισαι εδώ;
:-* :-*Μούνα αδερφάκι μου, μούνα για πολλά γούστα...
πάλι μπέρδεψες τα γυαλιά σου...Πήρες κιλά?
Οταν υπαρχει επαγγελματισμος και σεβασμος , νομιζω ολα καλα πανε .... Αν καταλαβα καλα τι εννοεις ;)ζημιά στα μεροκάματα... άντε να δουλέψεις τώρα!
πάλι μπέρδεψες τα γυαλιά σου...
μην γελάς καθόλου...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1084769;image[/img[/URL]]
What a woman!!!
[u][b]Prominent, defined cheekbones, softer yet refined features, noticeable and striking, yet not offensive[/b][/u], ... [b][color=red]Μονο οταν χρειαζεται να προσθεσω[/color][/b] ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, καταβάλλοντας έντονη προσπάθεια να κρύψει την ζήλια της κάτω από το βρετανικό φλέγμα της.
[/quote] :worship: :worship: :worship:
Την αγαπη μου καλε μου φιλε :-* :-* :-*
Την αγαπη μου καλε μου φιλε :-* :-* :-*
Εμενα κατα την καταπληκτικη συνευρεση μας σε παρελθοντα χρονο, οφειλω να ομολογησω, αλλα με εκανε να νοιωσω...Να τον προσέχεις αυτόν, πένεται. :S :S
δεν το περιμενα απο εσενα :-( :-( :-(Εμενα κατα την καταπληκτικη συνευρεση μας σε παρελθοντα χρονο, οφειλω να ομολογησω, αλλα με εκανε να νοιωσω...
Ισως ο ανθρωπος να εχει πληγωθει απο <<ανηψουδια>> και να ειναι λιγο επιφυλακτικος...
Μακια ομως :-* που προσπαθεις να προφυλαξεις...
Να τον προσέχεις αυτόν, πέρδεται. :S :S
Δεν εννουσα εσενα Τρουμπακη μου γλυκο μου αγορι .. Ισως εσυ εισαι ενα θυμα , των αλλων ανηψουδιων στο παρελθον , που εφεραν τον φιλο μας τον bliz σε αυτη την επιφυλακτικη θεση .... εναντι συγγενικων απαιτησεωνδεν το περιμενα απο εσενα :-( :-( :-(
μου αρεσε αυτο οπως το σκεφτηκες Κα Ελενα....Δεν εννουσα εσενα Τρουμπακη μου
γλυκο μου αγορι .. Ισως εσυ εισαι ενα θυμα των αλλω ανηψουδιων στο παρελθον που εφεραν τον φιλο μας τον bliz σε αυτη την επιφυλακτικη θεση ....