Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οχι ...τους αμολησαν και περιφερονται.. ετοιμασε τα αντιπυραυλικαΚαλησπερα ...
Τι εγινε ρε παιδια ? Δεν μαζεψανε του πυραυλους απο χθες απ τη παρελαση ????
Καλησπερα :-*
Οχι ...τους αμολησαν και περιφερονται.. ετοιμασε τα αντιπυραυλικαΚαλησπερα ...
Τι εγινε ρε παιδια ? Δεν μαζεψανε του πυραυλους απο χθες απ τη παρελαση ????
Οχι ...τους αμολησαν και περιφερονται.. ετοιμασε τα αντιπυραυλικα
Καλησπερα :-*
Ρουφηξαμε κατι μεδουλια... Κατα την διαρκεια των γυρισματων . Καθε μια με τον τροπο της ;)Όποιον άντρα και να βάλουν αυτές οι 3 κάτω, θα του ρουφήξουν το μεδούλι, και θα αφήσουν μόνο τα κόκκαλα
Για S-10000 τον κόβωΑυτος ο "πυραυλος" εκει δεξια με τα κοκκινα S-400 ειναι ?????
Οτι επεσε , επεσε !!
Αλλα η επιθυμια σου μαλλον δεν μπορει να πραγματοποιηθει πληρως... :-(
Δεν την ξερω την κοπελιτσα ..Αυτος ο "πυραυλος" εκει δεξια με τα κοκκινα S-400 ειναι ?????
Για να το λες εσύ έτσι, πρέπει να έγινε του ΠανικέογλουΡουφηξαμε κατι μεδουλια... Κατα την διαρκεια των γυρισματων . Καθε μια με τον τροπο της ;)
Όποιον άντρα και να βάλουν αυτές οι 3 κάτω, θα του ρουφήξουν το μεδούλι, και θα αφήσουν μόνο τα κόκκαλα
Ναι, αμα μπλεκονται πολλοι κατανταει διαδηλωση..Δεν πειράζει, θα πάρω εσένα και θα μου τα κάνεις όλα επί 3. Μην σου πώ πως ίσως το ευχαριστηθώ και περισσότερο
Eγινε εγινε ..Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστεΓια να το λες εσύ έτσι, πρέπει να έγινε του Πανικέογλου
Θα θυσιαστείς συναγωνιστή, για την πατρίδα ?? Δεν θα σου αφήσουν στάλαΝα μαζευτείτε όλοι να τσοντάρετε να θυσιαστώ εγώ να δούμε τι θα γίνει....
Σ αυτο θα συμφωνησω απολυτα .. Αλλα κρυωνω βρε παιδι μου :-....
.... Τι βιταμίνες και φαγητά...
.. Μια είναι η λύση - ζωή.
... Μισή ώρα κολύμπι στη θάλασσα κάθε πρωί.
....Σ αυτο θα συμφωνησω απολυτα .. Αλλα κρυωνω βρε παιδι μου :-
Δεν την ξερω την κοπελιτσα ..
Σ αρεσει
Σε λιγες μερες και τα καταγεγραμενα στιγμιοτυπα απο το πεδιο της μαχης... ;)Για S-10000 τον κόβω
Ναι, αμα μπλεκονται πολλοι κατανταει διαδηλωση..
Καλυτερα πιο prive