Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλο ειναι να λεγονται και αυτα σε ενα νημα που μπαινουν τοσοι ανθρωποι. Αρκει να μην το τραβαμε σε μακρος , και οπως σωστοτατα ειπες γινεται κουραστικο (και ντεκαβλέ )...
Mηδέν άγαν... ;)
Καλο ειναι να λεγονται και αυτα σε ενα νημα που μπαινουν τοσοι ανθρωποι. Αρκει να μην το τραβαμε σε μακρος , και οπως σωστοτατα ειπες γινεται κουραστικο (και ντεκαβλέ )...
Mηδέν άγαν... ;)
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-*
Τι μουσική κι αυτή...όποτε και να το ακούσω με συγκινεί...!!!
<<Ειμαι 15 χρονων τωρα δλδ του 2002. Που σημαινει οτι δεν εχω καμια ιδεα για το πως ηταν αυτη η εποχη. Διστυχως εχω γεννηθει στην καινουργια εποχη που ολα εχουν χαλασει. Θα ηθελα δεν ξερετε ποσο πολυ να νιωσω λιγο τα δικα σας χρονια....φαινονται τοσο αθωα και γλυκα. Και πανω απ ολα αληθινα. Εμεις οι νεοι ζουμε σε εναν κοσμο με πολλα πρωτεριματα, αλλα νιωθω οτι αυτος ο κοσμος ειναι λιγο ψευτικος. Και κατεστραμενος. Ετσι απο περιεργεια πατησα να δω το τραγουδι ,μπας και ξεφυγω λιγο απ τα κλασσικα ποπ ,ραπ κτλπ τραγουδια που ακουει ολη η νεολεα. Ξερετε τι? Μ αρεσε πολυ, με εκανε να αισθανθω και να φανταστω οτι ειμαι σε εκεινη την εποχη ,στην δικια σας απ οτι βλεπω στα σχολια. Και καποια στιγμη ενιωσα συγκινηση,ηθελα για μια στιγμη να αφησω δακρυα. Δεν ξερω γιατι.>>
Σχολιο απο κατω που τα λεει ολα...
Αυτή είναι η μαγεία της μουσικής...μπορεί να συγκινήσει άτομα διαφορετικής ηλικίας , καταγωγής , οικονομικής τάξης ή οποιαδήποτε άλλης διαφοράς
αν σου βγει καμμια λιγουρα ή κανεις κανα διάλειμμα (ωμοφαγιας) στειλε να σε παω για κρασι βαρελισιο με μεζε.Εξαιρετικα σπανια ... !! και μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις
Kαλησπερα και καλο απογευμα σε ολους
Αρχες ΔεκεμβρηΕλενα,εχω δει όλες τις ταινίες που έχεις συμμετάσχει.
Καυλιαρα γυναίκα, κάνω πολυ κέφι το κορμί σου.
Το ***** ποτε βγαίνει?
Οτι επεσε , επεσε !!Λογικά θα έπεσε το γλύψιμο του αιώνα...
Όποιος θέλει να μου κάνει δώρο ενα διωράκι με τις τρείς κυρίες μαζί, θα το δεχτώ
Έλενα με ακούς????