anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
τσιγκουνιές κάνει...Διάγγελμα;
Δε βάζει καμιά φωτογραφιάρα καλύτερα να γουστάρουμε.... :- :-
ρεεεε κώλο χατζή θα δούμε...?
τσιγκουνιές κάνει...Διάγγελμα;
Δε βάζει καμιά φωτογραφιάρα καλύτερα να γουστάρουμε.... :- :-
τσιγκουνιές κάνει...
[size=20pt]ρεεεε κώλο χατζή θα δούμε...[/size]?
[move][size=40pt]κώλο χατζή πότε θα δούμε...?[/size] [/move]
........μεσιέ...σας χάνω ... :- :- :-
Kαλησπερα DoranΚαλησπερα σε ολο το νημα ! Να ειστε καλα ολοι και εσυ Ελενα καλυτερα !
Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζωΠότε περίπου να περιμένουμε την επιστροφή σου Ελενα? Καλησπέρες στην παρέα
....Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζω
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ε ...με τετοιες πσαργιες που αλλου να παω....
..... Εύχομαι τα καλύτερα... Και αν είναι ΠΣΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ βρήκατε τον προμηθευτή σας.
Καλησπερα1) ΓΚΡ διάβασες χθες το μήνυμα?
Απορίες απαντάς πριβέ. Διαπραγμάτευσεις ΟΧΙ γιατί στο τέλος θα ζητήσεις να μας μαρκαλήσεις ΓΚΡ.... Ναι το διαβασα . Οταν ερθει η ωρα θα το ξανασυζητησουμε (Δεν ειμαι αρνητικη)
2) Δες www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=173949;sa=pictures;view=9513]εκεί[/b[/URL]] πώς ήσουν αυτό εννοώ. Τοτε ημουν εκει . ΤΩΡΑ ΕΔΩ . ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Καλησπέρα,αν μμπορείς να μου απαντήσεις ανοίγει καινούργια εταιρεία πορνό όπου θα δουλέψεις ?Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζω
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Καλησπέρα,αν μμπορείς να μου απαντήσεις ανοίγει καινούργια εταιρεία πορνό όπου θα δουλέψεις ?
-Συνεργάτες θα βρει, λεφτά χλωμό να βρειΝαι ρε τύπε, δε διάβασες κάπου στο σαη ένα μέλος που είναι έτοιμο να ανοίξει αρκεί να βρει συνεργάτη;
-Συνεργάτες θα βρει, λεφτά χλωμό να βρει