barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.218
- Πόντοι
- 5.506
ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλοΜετα τις 20 θα ειμαι μαζι σας ...
Καλημερα![]()
.....ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλο
καλησπερα![]()
περασμενα γιγαντα αυτα ;).....
.... Αρχοντα τι έγινε? Χαχαχα το ξέχασες το αριστούργημα.. Βέβαια δεν λέω Δύναμη η κυρία.
Καλή σου ημέρα κοπελάρα, και να έχεις μια όμορφη εβδομάδαKαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους :-* :-* :-* :-*
....περασμενα γιγαντα αυτα ;)
βεβαια για να ξεχασεις κατι πρεπει να το χασεις πρωτα![]()
κάνετε σεξουαλική παρενόχληση...?....
.... Να δώσεις στο αριστούργημα ένα φιλακι σε παρακαλώ από εμένα.... Αχ
....κάνετε σεξουαλική παρενόχληση...?![]()
![]()
![]()
μεσιέ...σας χάνω ... :- :- :-....
.... Αγαπητέ μου φίλε γνωρίζετε το αριστούργημα??![]()
αν τα βρεις φέρτα μου...γενικώς τα έχεις χαμένα *P![]()
![]()
Καλησπερα![]()
Επειδη πλεον δεν μπαινω σε αλλα νηματα , ουτε καταθετω την γνωμη μου σε διαφορα γραφωμενα σε αυτα , μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι εδω.
Να υπενθυμισω λοιπον σε μερικους που γραφουν αλλου (χρησιμοποιωντας το επωνυμο μου) , οτι οσοι μπαινουν σ αυτο το νημα (το δικο μου ) , δεν μπορουν αυτοματως να χαρακτηριζονται αγαπουληδες , η οτι οτιδηποτε αλλο συννωνυμο της λεξης αυτης .
Αλλα και αν ακομα ισχυει αυτο , ειναι δικαιωμα τους να εκφραζονται και να περνουν οσο χρονο θελουν σ αυτο και με οποιο τροπο θελουν !! Αρκει να μην προσβαλουν εμενα η τους υπολοιπους φιλους που γραφουν εδω .
Καλο βραδυ να εχετε ολοι![]()
Καλησπερα![]()
Επειδη πλεον δεν μπαινω σε αλλα νηματα , ουτε καταθετω την γνωμη μου σε διαφορα γραφωμενα σε αυτα , μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι εδω.
Να υπενθυμισω λοιπον σε μερικους που γραφουν αλλου (χρησιμοποιωντας το επωνυμο μου) , οτι οσοι μπαινουν σ αυτο το νημα (το δικο μου ) , δεν μπορουν αυτοματως να χαρακτηριζονται αγαπουληδες , η οτι οτιδηποτε αλλο συννωνυμο της λεξης αυτης .
Αλλα και αν ακομα ισχυει αυτο , ειναι δικαιωμα τους να εκφραζονται και να περνουν οσο χρονο θελουν σ αυτο και με οποιο τροπο θελουν !! Αρκει να μην προσβαλουν εμενα η τους υπολοιπους φιλους που γραφουν εδω .
Καλο βραδυ να εχετε ολοι![]()
Επισης Μιλτο :-* :-*καλό βράδυ καυλομούνα!
Απλα μια απο τις γνωστες υπενθυμισεις που κανω κατα καιρους εκανα .. ;)Καλά τώρα και συ, τζάμπα η φθορά του πληκτρολογίου σου για 2-3 καθυστερημένους ουγκανους.
Α, μην ξεχνιώμαστε![]()
![]()
Εννοειται ;)ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλο
καλησπερα![]()
Καλά τώρα και συ, τζάμπα η φθορά του πληκτρολογίου σου για 2-3 καθυστερημένους ουγκανους.
Α, μην ξεχνιώμαστε![]()
![]()
τι δεν κατάλαβες...?![]()
![]()
![]()