barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλοΜετα τις 20 θα ειμαι μαζι σας ...
Καλημερα
.....ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλο
καλησπερα
περασμενα γιγαντα αυτα ;).....
.... Αρχοντα τι έγινε? Χαχαχα το ξέχασες το αριστούργημα.. Βέβαια δεν λέω Δύναμη η κυρία.
Καλή σου ημέρα κοπελάρα, και να έχεις μια όμορφη εβδομάδαKαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους :-* :-* :-* :-*
....περασμενα γιγαντα αυτα ;)
βεβαια για να ξεχασεις κατι πρεπει να το χασεις πρωτα
κάνετε σεξουαλική παρενόχληση...?....
.... Να δώσεις στο αριστούργημα ένα φιλακι σε παρακαλώ από εμένα.... Αχ
....κάνετε σεξουαλική παρενόχληση...?
μεσιέ...σας χάνω ... :- :- :-....
.... Αγαπητέ μου φίλε γνωρίζετε το αριστούργημα??
γενικώς τα έχεις χαμένα *Pμεσιέ...σας χάνω ... :- :- :-
αν τα βρεις φέρτα μου...γενικώς τα έχεις χαμένα *P
Καλησπερα
Επειδη πλεον δεν μπαινω σε αλλα νηματα , ουτε καταθετω την γνωμη μου σε διαφορα γραφωμενα σε αυτα , μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι εδω.
Να υπενθυμισω λοιπον σε μερικους που γραφουν αλλου (χρησιμοποιωντας το επωνυμο μου) , οτι οσοι μπαινουν σ αυτο το νημα (το δικο μου ) , δεν μπορουν αυτοματως να χαρακτηριζονται αγαπουληδες , η οτι οτιδηποτε αλλο συννωνυμο της λεξης αυτης .
Αλλα και αν ακομα ισχυει αυτο , ειναι δικαιωμα τους να εκφραζονται και να περνουν οσο χρονο θελουν σ αυτο και με οποιο τροπο θελουν !! Αρκει να μην προσβαλουν εμενα η τους υπολοιπους φιλους που γραφουν εδω .
Καλο βραδυ να εχετε ολοι
Καλησπερα
Επειδη πλεον δεν μπαινω σε αλλα νηματα , ουτε καταθετω την γνωμη μου σε διαφορα γραφωμενα σε αυτα , μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι εδω.
Να υπενθυμισω λοιπον σε μερικους που γραφουν αλλου (χρησιμοποιωντας το επωνυμο μου) , οτι οσοι μπαινουν σ αυτο το νημα (το δικο μου ) , δεν μπορουν αυτοματως να χαρακτηριζονται αγαπουληδες , η οτι οτιδηποτε αλλο συννωνυμο της λεξης αυτης .
Αλλα και αν ακομα ισχυει αυτο , ειναι δικαιωμα τους να εκφραζονται και να περνουν οσο χρονο θελουν σ αυτο και με οποιο τροπο θελουν !! Αρκει να μην προσβαλουν εμενα η τους υπολοιπους φιλους που γραφουν εδω .
Καλο βραδυ να εχετε ολοι
Επισης Μιλτο :-* :-*καλό βράδυ καυλομούνα!
Απλα μια απο τις γνωστες υπενθυμισεις που κανω κατα καιρους εκανα .. ;)Καλά τώρα και συ, τζάμπα η φθορά του πληκτρολογίου σου για 2-3 καθυστερημένους ουγκανους.
Α, μην ξεχνιώμαστε
Εννοειται ;)ελπιζω αυτο τον μηνα οχι τον αλλο
καλησπερα
Καλά τώρα και συ, τζάμπα η φθορά του πληκτρολογίου σου για 2-3 καθυστερημένους ουγκανους.
Α, μην ξεχνιώμαστε
τι δεν κατάλαβες...?