TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μου εστειλε ενα κοροιδο λεφτα αλλα ειναι off η κυριααν δεν το μαμησεις θα βρεις το μπελα σου.... :o
μου εστειλε ενα κοροιδο λεφτα αλλα ειναι off η κυριααν δεν το μαμησεις θα βρεις το μπελα σου.... :o
βάλε τα λεφτά στον τόκο...μου εστειλε ενα κοροιδο λεφτα αλλα ειναι off η κυρια
σου ειπα και να τα βαλω θα παρω τα κακκαλα μουβάλε τα λεφτά στον τόκο...
κάτι θα πάρεις...σου ειπα και να τα βαλω θα παρω τα κακκαλα μου
1 .Οτι ο χωρος μας βριθει απο <<παρταλια>> και <<λεσια>> ειναι μια δυσαρεστη αληθεια ....Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα ...Ε οχι και να θεωρησουμε πορνοσταρ την Ντουβλη , η την Χατζη η την Τζουλια επειδη γυρισαν 2 ταινιες , μην τρελαθουμε κιολας κυριε Ξυδη μας , τι να πουμε τοτε για Belladones , Sandra Romain και Jenna Haze αυτες πως θα τις πουμε τοτε , απλα στην Ελλαδα κατι παρταλια και καμενα χαρτια που δεν ειχαν μυαλο και το καναν ...τις βαφτισανε καποιοι πορνοσταρ , περισσοτερο ειναι ο Χουτος ποδοσφαιριστης παρα αυτες πορνοσταρλετς ... ε οχι κι αυτα τα λεσια πορνοσταρ μην το καψουμε τελειως
ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ .... back to business .........βάλε τα λεφτά στον τόκο...
κυριακη εγω παω εκκλησια και νηστευωΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ .... back to business .........
το μαμας ..το μαμας....χιχιχικαι υστερα σου λεει το μαμας κυριε προεδρε ;)
Ετσι ....μην τα ισοπεδωνουμε ολα...κυριακη εγω παω εκκλησια και νηστευω
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ...η στύση σας προωθείτε....
παρακαλώ περιμένετε....
παιδια προσοχη προσοχη ;) σας κανω ενημερωση σε οσους δεν γνωριζουν πραγματα την κυριακη οποιος παρει χατζη να παρει και κανενα τωνοτικο για την καρδια ;) γιατι μετα απο περιοδο συνηθως 99.9% την πληρωνουν οι πρωτοιτο μαμας ..το μαμας....χιχιχι
λέω που και που κανα καλό... ;)ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ...
από τι κάνεις νηστεία;κυριακη εγω παω εκκλησια και νηστευω
Κυριακή ... μάλιστα...ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ .... back to business .........
απο τους μαλακεςαπό τι κάνεις νηστεία;
ΜΗΝ τρομοκρατεις τον κοσμο ......παιδια προσοχη προσοχη ;) σας κανω ενημερωση σε οσους δεν γνωριζουν πραγματα την κυριακη οποιος παρει χατζη να παρει και κανενα τωνοτικο για την καρδια ;) γιατι μετα απο περιοδο συνηθως 99.9% την πληρωνουν οι πρωτοι
Και χωρις βεβαια ο κοσμος να τις λεει πουτανες επειδη ειναι πορνοσταρ και να τις κοιταει με μισο ματι ( αυτα δεν συμβαινουν στο εξωτερικο )...
Πολλα καλα λες ..Σε καλο δρομο εισαιλέω που και που κανα καλό... ;)
απο τους μαλακες