Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαληνυχτα γιαβρι μου<<Ειβλεπα>>...αυτουνο...
άντε να πω καληνύχτα...
Kαληνυχτα γιαβρι μου<<Ειβλεπα>>...αυτουνο...
άντε να πω καληνύχτα...
αχ αυτα τα τριανταφυλλαKαληνυχτα γιαβρι μου
..αχ αυτα τα τριανταφυλλα
τους τρεχουν τα σαλια λεω εγω ;) εσυ τι λεςΕιχα πεσει σε κωμα και μολις με αποσυνδεσανε *P *P *P *P
Τι κανουν τα αγορια λεω ??
κακομοιρο :- να φωναξουμε τον μπογια να μας προστατεψει ;) εσυ εισαι ικανη να τραγανισης αρκετα αγορακια απο εδω μεσαΝαι σιγα ....μην φοβηθηκες εσυ...Ενα μικρο κ ανημπορο κοριτσακι σαν κ μενα :- :-
και απο κυπριακα
σαν ποιον μιαζη
σαν ποιον μιαζη
Ευστοχο βιντεο ..... Καλημερα Σελφι :-* :-*
Αγορακια ...Οχι ΑΝΔΡΕΣ..... Καλημερα Τασοκακομοιρο :- να φωναξουμε τον μπογια να μας προστατεψει ;) εσυ εισαι ικανη να τραγανισης αρκετα αγορακια απο εδω μεσα
Σε ποιον .... ?? Ιδου η απορια ...Ας μας πει καποιος....
ελα το αγορακια κολαει πιο ευκολα στην γραφη καλημερα γαζελαΑγορακια ...Οχι ΑΝΔΡΕΣ..... Καλημερα Τασο
επιμενης εγω ξερω ;) θα γινουν αποκαλυψειςΣε ποιον .... ?? Ιδου η απορια ...Ας μας πει καποιος....
Ναι και το βρισκο λογικο ...Τα σαλια ειναι συνωνυμο της ορεξης ..και η ορεξη φερνει φαι ...και ποιο ειναι το φαι ??? ME !!!! .... ;) ;) ;)τους τρεχουν τα σαλια λεω εγω ;) εσυ τι λες
είναι και όμορφος....τς τς.. ;)Σε ποιον .... ?? Ιδου η απορια ...Ας μας πει καποιος....
ανάλογα πότε γιορτάζουν...ελα το αγορακια κολαει πιο ευκολα στην γραφη καλημερα γαζελα
χμ...Ναι και το βρισκο λογικο ...Τα σαλια ειναι συνωνυμο της ορεξης ..και η ορεξη φερνει φαι ...και ποιο ειναι το φαι ??? ME !!!! .... ;) ;) ;)
εννοηται εσυ ;) ειπαμε χρατσα χρουτσα θα σε φαωΝαι και το βρισκο λογικο ...Τα σαλια ειναι συνωνυμο της ορεξης ..και η ορεξη φερνει φαι ...και ποιο ειναι το φαι ??? ME !!!! .... ;) ;) ;)
η δεκεμβρη η φλεβαρηείναι και όμορφος....τς τς.. ;)
ανάλογα πότε γιορτάζουν...
Ηρθε η ωρα να φτασει ο πελεκυς της δικαιοσυνης και των αποκαλυψεων στο κοκκαλο ;) ;) ...ΕΤΣΙ δεν μας λενε τοσα χρονια τα ζα της βουλης > > ??επιμενης εγω ξερω ;) θα γινουν αποκαλυψεις