dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
χιχιχι
ποτε θα τον παρουνε με το σεντονι με τα κασκαντεριλικια που κανει στην ηλικια του, θα θελα να ξερα….
χιχιχι
ποτε θα τον παρουνε με το σεντονι με τα κασκαντεριλικια που κανει στην ηλικια του, θα θελα να ξερα….
χιχιχι
Περιμενω να τα διαπιστωσω απο κοντα ;) ;) .... Καθ οτιν οι πληροφοριες περι παντρολογηματων εκριθησαν ως ανακριβειςΚυρια ελενα μην πιστευεται τις αρλουμπες του μπλιζ..με ζηλευει εδω και καιρο, αφου εγω ειμαι νεος, σφιχτης, μπηχτης, ντρομπρος και πασαλιμανιωτης, ενω αυτος ειναι γερος, λαπας, ντιντης, φαφουτης και σαψαλο...
Ειμαι μπρουταλ τυπος, τι να καμουμε..
Ειπαμε θα χαλασει η κομμωση..... με ασπρες ανταυγειεςπρεπει να αντεχει το ξυλο η κυρια ελενα...φαινεται γερο πιστολι...
κριμας που δεν τα αρπαζει και στην μαπα όμως... :'(
λιγο ξυλο στα μετοπισθεν , δεν ειν κακα , δεν ειν κακαδεν ξερω για ξυλικια,ας μας πει η ιδια
αλλα γενικα ''το χει'' το θεμα.
ουα
Μην σκοτωθουμε κι ολας ;)Δεν θα πεί, όχι, σε "ζωηράδες", αλλά μέχρι ενός σημείου.
Μπαααα αντεχει ειναι γερο σκαριχιχιχι
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΔεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για ένα γέροντα από το να μην έχει να παρουσιάσει άλλη απόδειξη πως έζησε εκτός από τα χρόνια του.
Σενέκας.
Πανσωστο ομως !Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Καλημερα αγαπητη μουΠανσωστο ομως !
ΚαλησπεραKαλημερα μαλλον Αlex
Λεω να παω για ξεκουραση ομως .Καλημερα αγαπητη μου
Καλη ξεκουραση και σε σεναΛεω να παω για ξεκουραση ομως .
Συγνωμη που δεν θα σε κανω παρεα, αλλα πριν λιγο μπηκα, κ ειμαι dead
Καλο ξημερωμα να εχεις
Στην Αγγλία ελπίζω. Καλό μήνα, κοιμήσου εσύ Ελενίτσα μου but εγώ ξενυχτάω.Σε γωνια η αλλου ?
Περιμενω να τα διαπιστωσω απο κοντα ;) ;) .... Καθ οτιν οι πληροφοριες περι παντρολογηματων εκριθησαν ως ανακριβεις
Στην Αγγλία ελπίζω. Καλό μήνα, κοιμήσου εσύ Ελενίτσα μου but εγώ ξενυχτάω.
Υ.Γ.
Εφεξής λακωνικά σχόλια. << Το λακωνιζεις εστι φιλοσοφειν >> Ευγε φιλε Ντουνταρα και καλημερα
Καλημερα Σεξυ Αυγουστο ας εχουμε ολοι :-* :-* :-* Νεοι , γεροι , και παιδια ολων των ηλικιων
Ωραια απεκατεσταθη η αληθεια . Το εχασα το κορμι παιδγια !!!!!! .. Και εγω που ηλπιζα να γνωρισω αυτο το δεσποτη που τον λεγαν Παναγιωτηε όχι και ανακριβείς...μπαινω στο κλαμπ των παντρεμένων και κλεινω το κεφαλαιο της πολυποίκιλης ερωτικης ζωης του παιδαρου...πλεον μονο ξέμπαρκες καργιολιτσες που θα γνωρίζω στα μπαρακια...επισης, σκέφτομαι να σπειρω και κανα δυο μουλικα, να παρω και κανα σκυλακι, ώστε να δημιουργησω και την υπερτατη μουνοπαγιδα όταν κυκλοφορω στα παρκα με τα παιδια μου...
αλλα ποτανες, νο...ενεκα των ανωτερω, δυστυχως δεν θα μπορεσω να σου ριξω κανα μανικι να πεις τον δεσποτη παναωτη….