Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλο μηνα Τασσο μου :-* ... Ναι το ακονισμα χρειαζεται , για να διατηρηται το τσουτσουνι μαχιμο<< Το ακωνιζεις εστι φιλοσοφειν >>
καλο μηνα τωρα ειναι σωστο το ρητό ;)
Καλο μηνα Τασσο μου :-* ... Ναι το ακονισμα χρειαζεται , για να διατηρηται το τσουτσουνι μαχιμο<< Το ακωνιζεις εστι φιλοσοφειν >>
καλο μηνα τωρα ειναι σωστο το ρητό ;)
Εληφθη το μηνυμα ;) ;)Καλημερα και καλο μηνα
και ντυμενη εισαι επισης πολυ ομορφη ...σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει
όμως πρώτα απο ολα το μυαλό ;)Καλο μηνα Τασσο μου :-* ... Ναι το ακονισμα χρειαζεται , για να διατηρηται το τσουτσουνι μαχιμο
Καλημέρα σας κυρία μου!Καλημερα Σεξυ Αυγουστο ας εχουμε ολοι :-* :-* :-* Νεοι , γεροι , και παιδια ολων των ηλικιων
Ναι γιατι ειναι σε συνεργασια τα δυο αυτα... Αμα το πανω δεεεεν .... Χεσε μεσα Πολυχρωνη που δεν γιναμε ευζωνοιόμως πρώτα απο ολα το μυαλό ;)
Και καλο μηνα Κυριέ μου :-* :-*Καλημέρα σας κυρία μου!
Δυο πραγματα μπορει να σου συμβαινουν...η να μην εχεις ιδεα,η να μην εχεις πραγματικα καμια ιδεα...ε όχι και ανακριβείς...μπαινω στο κλαμπ των παντρεμένων και κλεινω το κεφαλαιο της πολυποίκιλης ερωτικης ζωης του παιδαρου...πλεον μονο ξέμπαρκες καργιολιτσες που θα γνωρίζω στα μπαρακια[/b]...επισης, σκέφτομαι να σπειρω και κανα δυο μουλικα, να παρω και κανα σκυλακι, ώστε να δημιουργησω και την υπερτατη μουνοπαγιδα όταν κυκλοφορω στα παρκα με τα παιδια μου...
αλλα ποτανες, νο...ενεκα των ανωτερω, δυστυχως δεν θα μπορεσω να σου ριξω κανα μανικι να πεις τον δεσποτη παναωτη….
Καλημερα Σεξυ Αυγουστο ας εχουμε ολοι :-* :-* :-* Νεοι , γεροι , και παιδια ολων των ηλικιων
ε όχι και ανακριβείς...μπαινω στο κλαμπ των παντρεμένων και κλεινω το κεφαλαιο της πολυποίκιλης ερωτικης ζωης του παιδαρου...πλεον μονο ξέμπαρκες καργιολιτσες που θα γνωρίζω στα μπαρακια...επισης, σκέφτομαι να σπειρω και κανα δυο μουλικα, να παρω και κανα σκυλακι, ώστε να δημιουργησω και την υπερτατη μουνοπαγιδα όταν κυκλοφορω στα παρκα με τα παιδια μου...
αλλα ποτανες, νο...ενεκα των ανωτερω, δυστυχως δεν θα μπορεσω να σου ριξω κανα μανικι να πεις τον δεσποτη παναωτη….
Ωραια απεκατεσταθη η αληθεια . Το εχασα το κορμι παιδγια !!!!!! .. Και εγω που ηλπιζα να γνωρισω αυτο το δεσποτη που τον λεγαν Παναγιωτη
Καλημερα γιαβρι μου :-* :-* και ας μην απολαυσω τους χυμους του ερωτικου κορμιου σου :'( :'(
καλο μηνα στην ομορφη :-*
Παντα "φιλουθκια" πο την Κυπρον! I missed you,honey! A και καλο μηνα, δροσερες βουτιες κλπ απολαυσεις.Παιχτε εσεις αγορια μου ... εγω παω για some siesta να στρωσω μαγουλο για το βραδυ..
Φιλουθια :-* :-* Οπως λεει και ο φιλος μου ο Νικολακις ο πυρ...
Καλό μήνα Σμαράγδα! https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_023.gif[/img[/URL]]
[/quote] :-* :-*
Ευχαριστώ τύπε!
:-* :-*καλο μηνα στην ομορφη :-*
Ναι φιλουθκια ... Εχεις δικιοΠαντα "φιλουθκια" πο την Κυπρον! I missed you,honey! Θα τα πουμε συντομα A και καλο μηνα, δροσερες βουτιες κλπ απολαυσεις. Ευχαριστω Νικο
ηντα μου καμεις κουμπαρε στην κυπρο εγινες κυπραιοςΠαντα "φιλουθκια" πο την Κυπρον! I missed you,honey! A και καλο μηνα, δροσερες βουτιες κλπ απολαυσεις.