anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
όχι ρε ξεβαμμένο είναι....καλημερα να κανω και εγω μια ερωτηση ;) το νυχι που φαίνεται στο αριστερο σου χερι βαμμενο ειναι
όχι ρε ξεβαμμένο είναι....καλημερα να κανω και εγω μια ερωτηση ;) το νυχι που φαίνεται στο αριστερο σου χερι βαμμενο ειναι
μια ερωτηση θα σου κανω και δεν ξαναμιλαω ;) με τον τυπο ξερεις τι θα γινη αυτον τον πατριωτη σου ρε ημαρτονΚαλημερα Οχι το χτυπησα Εκανα βαβα :'( :'(
Εγω του ειπα να ξεκινησει θεραπεια , αλλα με αγνοει . Τι αλλο να κανωμια ερωτηση θα σου κανω και δεν ξαναμιλαω ;) με τον τυπο ξερεις τι θα γινη αυτον τον πατριωτη σου ρε ημαρτον
ρε απο πισω μου ήμαρτον μαζεύετον αλλιως θα στειλω τον μπόγιαΕγω του ειπα να ξεκινησει θεραπεια , αλλα με αγνοει . Τι αλλο να κανω
Μπαααα .... Ολα ειναι Θεικα .... .Ουδεμια αμαρτια σε αυτο το νημα
Ξερω ενα καλο αμα χρειαστει . Ας του δωσουμε λιγο χρονο ακομα ;)ρε απο πισω μου ήμαρτον μαζεύετον αλλιως θα στειλω τον μπόγια
ασε σου λεω εχει καψει βαλβιδεςΞερω ενα καλο αμα χρειαστει . Ας του δωσουμε λιγο χρονο ακομα ;)
ρε συ στείλε μου το τηλέφωνο από το δικό σου συνεργείο...ασε σου λεω εχει καψει βαλβιδες
για πλατσα π(λ)ουτσα παςΣας αφηνω ... Παω για πλατσα πλουτσα
για πλατσα π(λ)ουτσα πας
:-* :-*Καλημερα Ελενα γυναικαρα! :-*
Ειχα παει για μπανιο και καηκε ο κωλος μου ... :S :S :SΤι γινεται μαρη??
φρη... οπως Λεμε free ?ΦΑΚΙΡΗ μη ξανοιγεσαι! Ασε να γαμησει και κανας αλλος φρη!
Εμ..τετοιες ποζες που παιρνεις...Ειχα παει για μπανιο και καηκε ο κωλος μου ... :S :S :S
φρη... οπως Λεμε free ?