Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Αχ και να ήμουν η πέτρα να καθόσουν απάνω κουκλάρα!!
Αχ και να ήμουν η πέτρα να καθόσουν απάνω κουκλάρα!!
Αυτοι οι νεοι σκετοι κοκορακια..
Νομιζουν ανοιγεις ποδια,πηδας και ροχαλιζεις υστερα!!!!
Εγω παντως δεν θεωρω το ανδρικο ειδος τοξικο . Ολοι μας ! Και οι ανδρες και οι γυναικες αποτελουμε δυο υπεροχα κομματια ενος συνολου που λεγεται ανθρωποτητα . Μενει να βρουμε τις ισοροπιες που προσταζουν οι εποχες και η <<εξελιξη>> , και να περασουμε καλα μεταξυ μας , μακρυα απο τις θεωριες των σπηλαιων ....Θα σε πληροφορήσω εγώ γιατί αμέσως μετά το σεξ ο άντρας ροχαλίζει ενώ η γυναίκα ονειροπολεί για κάποιο διάστημα. Άλλη μια προσαρμογή για τη διαιώνιση του είδους. Αν παραμονεύει κάποιος θηρευτής θα ορμήξει πάνω στο αρσενικό που κοιμάται, δίνοντας την ευκαιρία στο θηλυκό να το σκάσει, κουβαλώντας μαζί της το σπέρμα του και τον πιθανό απόγονο. Εδώ και εκατομμύρια χρόνια είμαστε αναλώσιμοι, πληρώνουμε την προστασία των θηλυκών με το αίμα μας. Και δεν μας το αναγνωρίζουν. Ίσα - ίσα, είμαστε τοξικοί
Εγω παντως δεν θεωρω το ανδρικο ειδος τοξικο . Ολοι μας ! Και οι ανδρες και οι γυναικες αποτελουμε δυο υπεροχα κομματια ενος συνολου που λεγεται ανθρωποτητα . Μενει να βρουμε τις ισοροπιες που προσταζουν οι εποχες και η <<εξελιξη>> , και να περασουμε καλα μεταξυ μας , μακρυα απο τις θεωριες των σπηλαιων ....
Καμία λογική γυναίκα δεν μας θεωρεί τοξικούς. Εκατομμύρια χρόνια συνεργαζόμαστε και όχι μόνο κατεβήκαμε από τα δέντρα, αλλά στείλαμε και διαστημικό όχημα στον Άρη. Ο πόλεμος μεταξύ των φύλων θα έχει αποτέλεσμα μόνο διαβαθμίσεις ήττας. Κανένα νικητή . Συμφωνω απολυτα !
Τι τραβαει κι αυτη ;) ... Στα βουνα και στα λαγκαδια ολη την ωρα
Δυο.... δυο....
Καλησπερα :-* :-*
Καλησπερα καλε μου φιλε :-*Καλησπέρα, κυρία!
Η Ηρα απο το AthensdivaΠοιά είναι η παρτενέρ σου;;;
Some φορες ;)Κάνετε ραντεβού μαζι;;;
Καλημερα Ελενα γυναικαρα! :-*Kαλο Σαββατοκυριακο σε ολους . Καλημερα :-*
Kαλο Σαββατοκυριακο σε ολους . Καλημερα :-*
Nαι βερα καρπούΑυτό το χρυσό στ'αριστερό σου χέρι..
Βέρα είναι ?
Nαι βερα καρπού
Καλημερα
Καλημερα Οχι το χτυπησα Εκανα βαβα :'( :'(καλημερα να κανω και εγω μια ερωτηση ;) το νυχι που φαίνεται στο αριστερο σου χερι βαμμενο ειναι
Καλημερα ζουζουνι Σαλονικιό Τι νεα απο πανω ??όχι ρε ξεβαμμένο είναι....