athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
Οφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...
Οφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...
καλη ιδεαΜεχρι δυο <<κοσμοι>> εως τωρα Λες να το αβγατισουμε
Καλημερουδια :-*
αρπα μωρη αρρωστη
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/jack1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Αστο να εκφραστει το μωρο μου . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙΟφείλω να σας γνωρίσω, κ. συνάδελφε, ότι εκτός από την ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση - εις την οποία αδιαμφισβήτως διαπρέπετε - υπάρχει και η συνουσία ...
Στα προσεχως απο Σεπτεμβρη ..... ;) ;)καλη ιδεα
Στα προσεχως απο Σεπτεμβρη ..... ;) ;)
Δεν σε πιστευουμε εγκεφαλικο σαπακιαντε γαμησου ρε γεροντιντη ναουμε..λες και αμα θελω δεν την περναω σουβλακι την κυρια ελενα, να ερθει να ισιωσει...αλλα αφου παντρεύομαι, της εχω κανει εξηγα ότι κοβω τις πουτανες...
Τον πονας πολυ λιγο ποιο μαλακαΠότε ακριβώς τις είχατε αρχίσει, κ. συνάδελφε; Δεν ενθυμούμαι κάποια διήγησή σας σχετική με το θέμα ...
Καποιες δεκαδες σελιδες πριν , το ειχε δηλωσει εδω .... Μουφα ειναιΠότε ακριβώς τις είχατε αρχίσει, κ. συνάδελφε; Δεν ενθυμούμαι κάποια διήγησή σας σχετική με το θέμα ...
μλκκραζεις θαυμαζεις, φιλε φιδι μου
Αστο να εκφραστει το μωρο μου . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙ
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Aφιερωμενο
Τον πονας πολυ λιγο ποιο μαλακα
αντε γαμησου ρε γεροντιντη ναουμε..λες και αμα θελω δεν την περναω σουβλακι την κυρια ελενα, να ερθει να ισιωσει...αλλα αφου παντρεύομαι, της εχω κανει εξηγα ότι κοβω τις πουτανες...
Δεν σε πιστευουμε εγκεφαλικο σαπακι
Ισχυει μονο αληθειες μονοΠροέρχομαι από το νήμα της αληθείας, κύριε!
ελα ρε γερο που πας να αμφισβητήσεις τις σεξουαλικες μου επιδοσεις...επειδή σπρωχνω πορνίδια κατά κορον, δεν σημαινει ότι δεν ετρωγα και εκδιδομενα κοριτσα...
Τον πονας πολυ λιγο ποιο μαλακα
Ισχυει μονο αληθειες μονο
Πότε ακριβώς τις είχατε αρχίσει, κ. συνάδελφε; Δεν ενθυμούμαι κάποια διήγησή σας σχετική με το θέμα ...