xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Kαλησπερα ..
καλησπερα κουκλα μου
Kαλησπερα ..
Καλησπερα Σαραντη
Για λεμε την αληθεια , υπαρχει λιγο μακιγιαζ . Χωρις υπερβολεςαυτες ειναι φωτογραφιες που φαινεται η ομορφια μιας γυναικας χωρις μακιγιαζ!! μπραβο!
Ετσι...αλλα πρωτη φορα σε γουσταρω με μαυρα...Για λεμε την αληθεια , υπαρχει λιγο μακιγιαζ . Χωρις υπερβολες
Για λεμε την αληθεια , υπαρχει λιγο μακιγιαζ . Χωρις υπερβολες
Σε ευχαριστω γιαβρι μου . Εισαι πολυ ευγενικος !οκ και ετσι να ειναι !! μονο ουαου εχω να πω!!
Διατηρησε το . Αμα ανεβω σε θελω ετσι .. Κατι εχω στο μυαλο μουΕιναι της μοδας!!!
Ειναι της μοδας!!!Καλησπερα Καινουργιο κουρεμα ?
Μ αρεσει
Promise . Δεν θα σου κανω κακοΤρελλη εισαι...
Ουτε με σφαιρες!!!
Το θελω το κεφαλι μου...
Τρελλη εισαι...Διατηρησε το . Αμα ανεβω σε θελω ετσι .. Κατι εχω στο μυαλο μου
Μπορει ο συνδοιασμος με τα βραχια να σ αρεσει . Ε?Ετσι...αλλα πρωτη φορα σε γουσταρω με μαυρα...
Την καλησπερα μου Κα Ελενα
Οτι μου αρεσει μου αρεσει....η εικονα σου ειναι σκοτεινη αλλα σου πανε τα χρωματα..,Μπορει ο συνδοιασμος με τα βραχια να σ αρεσει . Ε?
Και την δικη μου γιαβρι μου :-*
Καλήσπέρα... Είσαι σαν την Μέδουσα... Σε κοιτάμε και μένουμε στήλες άλατος... ;)Kαλησπερα
Οτι μου αρεσει μου αρεσει....η εικονα σου ειναι σκοτεινη αλλα σου πανε τα χρωματα..,
Αυτοι που σε αγαπανε θα σε αγαπανε ετσι και αλλοιως...
Σορυ εινα λιγο επαγγελματικη διστροφη... Αυτο το επαγγελματικη διαστροφη (αν δεν κανω λαθος), Θαθελα να μου το εξηγησεις
Καλησπερα loco boy :-*Καλήσπέρα... Είσαι σαν την Μέδουσα... Σε κοιτάμε και μένουμε στήλες άλατος... ;)
Σχετικα μ αυτο σου ειπα να με πεις . Οχι απαραιτητα εδω ;)Λογω δουλειας Κα ελενα...
Η εικονα ειναι σημαντικο στην δουλεια μου...