Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Να δω ποτε θα τα φαμε απο κοντα
Να δω ποτε θα τα φαμε απο κοντα
...Να δω ποτε θα τα φαμε απο κοντα
Ναι , δινω μεγαλη προσοχη στο ενδυματολογικοΑσορτι με το μαγιο σου ..για αυτο μ αρεσει
Ναι , δινω μεγαλη προσοχη στο ενδυματολογικο
Ολα τα προσεχεις ατιμουτσικο
Υπαρχει ενα ελλειμα smileys οφειλω να ομολογησω ...Πρώτα έπρεπε να τα είχες τηγανίσει έτσι ωμά έχουν άλλου είδους μυρωδιά... (τόσα smileys έχουν βάλει αλλά ένα μουνί δεν βλέπω να βάλω).
Παω ακρουλα ακρουλα ... Και ναι , εχει εκπληκτικα νεραΜα τι καθαρά νερά που έχει αυτή η παραλία ....
Φιλική συμβουλή : οι παραλίες που κάνεις γυμνισμό ελπίζω να μην δεν είναι βραχώδες γιατί είναι γνωστό ότι τα χταπόδια και οι σμέρνες τρυπώνουν εκεί που δεν πρέπει !! προσοχή !!!
Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο amjik σαν πολύχρονος ψαροντουφεκάς.
Εισαι ομως και συναμα προκληση. Και αυτο μ αρεσει!!Ξερεις ειμαι γρουσουζης & γερο-παραξενος και δινω σημασια στη λεπτομερεια
Κάτι τέτοιες φωτό, βγάζουν στην επιφάνεια την πρόστυχη πλευρά του εαυτού μου. Έτοιμος είμαι να την εκφράσω με λόγια αλλά κρατιέμαι...Oλα τα καλα παιδγια εδω ε ? Εμενα με πλακωσε το στρωμα λογω του οτι χτες βραδυ πλακωσα εγω με μερικους καποια ..... αλλα
Καλημερουδια :-*
Εισαι ομως και συναμα προκληση. Και αυτο μ αρεσει!!
Μην κρατιεσαι . Εκφρασου ελευθερα .....Κάτι τέτοιες φωτό, βγάζουν στην επιφάνεια την πρόστυχη πλευρά του εαυτού μου. Έτοιμος είμαι να την εκφράσω με λόγια αλλά κρατιέμαι...
..............Οπως βλεπω χθες το βραδυ και πλακωσες και σε πλακωσαν
Πως τα λες , πως τα λες <<ζουζουνομικροτσουτσουνογεροντακι>>....Εγω τι εκανα παλι κυρια ????
Παλι με τα ακακα ανημπορα και μικροτσουτσουνα γεροντακια τα βαζετε ?
Δεν σεβεστε καθολου την τριτη ηλικία ?
Ντροπη σας ...
Oλα τα καλα παιδγια εδω ε ? Εμενα με πλακωσε το στρωμα λογω του οτι χτες βραδυ πλακωσα εγω με μερικους καποια ..... αλλα
με μερικους συγχρονως η εναν εναν???χαχαχαχαακαλημερα μουναρε!!!Oλα τα καλα παιδγια εδω ε ? Εμενα με πλακωσε το στρωμα λογω του οτι χτες βραδυ πλακωσα εγω με μερικους καποια ..... αλλα
Εχω καιρο να παω με <<παρεα>> .. Ντρεπονται ο ενας τον αλλονμε μερικους συγχρονως η εναν εναν???χαχαχαχαακαλημερα μουναρε!!!