Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλοπερναμε ε ? Στην υγεια σου γιαβρι μου :-* :-* . Καλοφαγωτα ολαΣμαραγδένια στην υγεία σου
Kαλοπερναμε ε ? Στην υγεια σου γιαβρι μου :-* :-* . Καλοφαγωτα ολαΣμαραγδένια στην υγεία σου
Φυλα τα .. Δεν χαλανε . Θα τα φαμε μαζι καποια στιγμη ;)εχω μαζι μου αλλα εισαι λιγο μακρια
Η ελπιδα ειναι Θεαρεστο πραγμαμην μου δινεις φρουδες ελπιδες
Kαλοπερναμε ε ? Στην υγεια σου γιαβρι μου :-* :-* . Καλοφαγωτα ολα
Δεν φταιω εγω ομως ... Φταιω ?κραταω μικρο καλαθι γτ την προηγουμενη φορα ηρθες ειδες και απηλθες...χωρις να σε δουμε
Τοτε οφειλω να επανορθωσω...χαχαχα αν και δεν θελω να στεναχορω μια τοσο ομορφη και εξυπνη γυναικα
εσυ εισαι η υπαιτια της ατυχιας μου να μη σε γνωρισω εκ του συνεγγης
Καληνυχτα ΑΓΟΡΙΝΑ :-*Καληνύχτα μουνάρα!!!
δεν πειραζει περαστικα και ολα γινονται...ξερεις εσυ ...το χρωστας να ερθειςKαλησπερα
Για σοβαρους λογους υγειας προσφιλους μου προσωπου , τα οποια θα με κρατησουν στην Αθηνα επ αοριστον , δυστυχως το προγραμμα που ανακοινωσα για μερικα ταξιδια σε πολεις της Ελλαδος , ακυρωνεται μεχρι νεωτερας ...
Εξ αυτου προκυπτει , οτι ειμαι στην διαθεση σας ολη την εβδομαδα
Φιλακια :-*
Θεσσαλονικη εξαιρειται. Θα ανεβω λογω και αλλων υποχρεωσεωνδεν πειραζει περαστικα και ολα γινονται...ξερεις εσυ ...το χρωστας να ερθεις
Kαι τι να κανω ?? Να τρεχω στα λιβαδια και στους δρομους , ξεβρακωτο μονο με τα γυαλια
Kαι τι να κανω ?? Να τρεχω στα λιβαδια και στους δρομους , ξεβρακωτο μονο με τα γυαλιαΓιατί είσαι ντυμένη στην φωτό ?
Δεν κάνει κρύο καλοκαίρακι έχουμε...
Το γυαλί το καταλαβαίνω αλλά τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι περιττά, τσάμπα σε βαραίνουν και γιατί να κάνεις τον κόπο να ντύνεσαι? χαμένες θερμίδες ....