Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αστο ... καλυτερα ..Αρκετα προβληματα δημιουργηθηκαν πριν καμμια 500 ρια σελιδεςΚαι μετά θα σε περιλάβει ο Πικηπόκος. Να εφαρμόζεις το νόμο.
Αστο ... καλυτερα ..Αρκετα προβληματα δημιουργηθηκαν πριν καμμια 500 ρια σελιδεςΚαι μετά θα σε περιλάβει ο Πικηπόκος. Να εφαρμόζεις το νόμο.
τσου !!Ιδανικα θα ηθελα την ουλγκα που ηταν στο παουερ οφ λοβ...
Μηπως την ξερει η κυρια ελενα να μου την γνωρισει?
Ναι, γιατι εσεις ειστε βιζιτα...εγω ψαχνω μια αλλοδαπη να μου πουλαει ερωτα και εγω να την κυκλοφορω και να βγαζω γουστα μεχρι να με παρατησει αφραγκο, αστεγο και κωλογερο σε κανα παγκακι, αναπολωντας τις χαρουμενες στιγμες..Αρα δεν καλυπτω τα γουστα σας αγαπητε raopau :'( :'(
Ναι, γιατι εσεις ειστε βιζιτα...εγω ψαχνω μια αλλοδαπη να μου πουλαει ερωτα και εγω να την κυκλοφορω και να βγαζω γουστα μεχρι να με παρατησει αφραγκο, αστεγο και κωλογερο σε κανα παγκακι, αναπολωντας τις χαρουμενες στιγμες..
Α εμενα δεν με επιτρεπει ο χαρακτηρας μου να πουλαω ερωτα ...Ναι, γιατι εσεις ειστε βιζιτα...εγω ψαχνω μια αλλοδαπη να μου πουλαει ερωτα και εγω να την κυκλοφορω και να βγαζω γουστα μεχρι να με παρατησει αφραγκο, αστεγο και κωλογερο σε κανα παγκακι, αναπολωντας τις χαρουμενες στιγμες..
δε πειραζει κ αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι,δηλ να διεκδικει τον ερωτα ο ενας απ τον αλλον χωρις ανταποκριση...Α εμενα δεν με επιτρεπει ο χαρακτηρας μου να πουλαω ερωτα ...
Μαλιστα το εχω βρει μπροστα μου στην δουλεια , εχοντας <<απογοητευσει>> καποιους που δεν θα ηθελα , γιατι ηταν εξαιρετικη χαρακτηρες
Δεν μπορω να αρνηθω οτι δεν υπαρχει <<ερωτικο παιχνιδι>> στις συνευρεσεις μου με πελατες και μαλιστα αυθεντικο . Απλα πρεπει να υπαρχουν καποια ορια σ αυτοδε πειραζει κ αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι,δηλ να διεκδικει τον ερωτα ο ενας απ τον αλλον χωρις ανταποκριση...
Εισαι ομως τιμια απεναντι στον εαυτο σου κ απεναντι στους αλλους.
Ντομπρα που λενε.
σωστο. ;)Δεν μπορω να αρνηθω οτι δεν υπαρχει <<ερωτικο παιχνιδι>> στις συνευρεσεις μου με πελατες και μαλιστα αυθεντικο . Απλα πρεπει να υπαρχουν καποια ορια σ αυτο
Όλα τα λεφτά, το σχόλιό σου για την προδωσία των χαραμοφάηδων. Είσαι δυνατό μαγκάκι!!!!!!Αρα δεν καλυπτω τα γουστα σας αγαπητε raopau :'( :'(
Kαθ οτιν τυγχανω <<Νοτια>> μακεδονιτισα . Τ ακουσαμε κι αυτο και μην συναναστρεφομενη κωλομπαρουδες
.........Όλα τα λεφτά, το σχόλιό σου για την προδωσία των χαραμοφάηδων. Είσαι δυνατό μαγκάκι!!!!!!
Επειδή είναι καλά μαστοράκια, γι αυτό πατάνε στην μαλακία του λαού και τους δώσαμε το σχοινί που θα μας κρεμάσουν............
........... .Τα παραδώσαμε όλα άγαπητέ,στην ήσσωνα προσπάθεια.
..........Επειδή είναι καλά μαστοράκια, γι αυτό πατάνε στην μαλακία του λαού και τους δώσαμε το σχοινί που θα μας κρεμάσουν...
Τον μονοκεροΤι βλέπουν τα ματάκια μου ??
Καλησπερα :-* :-*Τυχερός ο μονοκερος..καλησπερα λεναρα με την κωλαρα σου..
Μας πεταξε την βαρβατη κωλαρα της φορα παρτιδα η καργιολα, να μας αναψει μεσημεριατικο...Τυχερός ο μονοκερος..καλησπερα λεναρα με την κωλαρα σου..