Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μονο ? :SΑμα δεν ημουν νοικοκυρης, θα σε ειχα ταραξει στα πουτσοσκαμπιλα
Μονο ? :SΑμα δεν ημουν νοικοκυρης, θα σε ειχα ταραξει στα πουτσοσκαμπιλα
θα σε βαλει να ξυρισεις μουστακι η Κα Ελενα...Μη με κολαζεις μωρη ανωμαλιαρα..αφου σου λεω ανοιγω σπιτικο...
Ατυχησες δυστυχως...
Καλη μιλφαρα ειναι..και τα καρουλια μεσα που λενε...θα σε βαλει να ξυρισεις μουστακι η Κα Ελενα...
πυρφορε,την καταρα του Νωνδα να χεις.
προδωσες κ συ.
τι νομιζεις οτι θα ξεφευγες.
η κα. Χατζη υπεροχη οπως παντα...
πυρφορε,την καταρα του Νωνδα να χεις.Μη με κολαζεις μωρη ανωμαλιαρα..αφου σου λεω ανοιγω σπιτικο...
Ατυχησες δυστυχως...
παντρευεσαι ναι ή οχι?ιιιιιιιιι, τι ειναι αυτα που λες φιλε διμιτσι???!!!???? :S
Διμιτσι εξαπανεκαθεν ημουν νοικοκυρης..δεν χειροτονηθηκα ιερεας του νωνδισμου για να δωσω ορκο αγαμιας...παντρευεσαι ναι ή οχι?
αν ναι,εχει προδωσει τις αρχες του Νωνδισμου.
να τρωω τα λεφτα μου με μια αλλοδαπη κωλομπαρου..
Σε πειραζω καλε μου , και επιπλεον βοηθαω στην αυξηση της λιμπιντο σου , προς τερψιν της συντροφου . Ειπαμε πανω απο ολα η οικογενεια... ;) ;)Μη με κολαζεις μωρη ανωμαλιαρα..αφου σου λεω ανοιγω σπιτικο...
Ατυχησες δυστυχως...
Εχει μουστακι Μμμμμμμμθα σε βαλει να ξυρισεις μουστακι η Κα Ελενα...
Καλη μιλφαρα ειναι..και τα καρουλια μεσα που λενε...
Αλλα ορκιστηκα στα κοκκαλα της πεθερας μου οτι θα κοψω τις ποτανες .. Πως μιλατε ετσι κυριε ? Με κανετε και κοκκινιζω
υγ: η πεθερα μου ζει :S Χιλιοχρονη
:-* :-* :-*πυρφορε,την καταρα του Νωνδα να χεις.
προδωσες κ συ.
τι νομιζεις οτι θα ξεφευγες.
η κα. Χατζη υπεροχη οπως παντα...
Διμιτσι εξαπανεκαθεν ημουν νοικοκυρης..δεν χειροτονηθηκα ιερεας του νωνδισμου για να δωσω ορκο αγαμιας...
Εχω στοχο ζωης να νοικοκυρευτω και στα κρυφα να τρωω τα λεφτα μου με μια αλλοδαπη κωλομπαρου..
Ιδανικα θα ηθελα την ουλγκα που ηταν στο παουερ οφ λοβ...
:-* :-* :-*
Καλησπερα
Εχω στοχο ζωης να νοικοκυρευτω και στα κρυφα να τρωω τα λεφτα μου με μια αλλοδαπη κωλομπαρου..
Αρα δεν καλυπτω τα γουστα σας αγαπητε raopau :'( :'(Διμιτσι εξαπανεκαθεν ημουν νοικοκυρης..δεν χειροτονηθηκα ιερεας του νωνδισμου για να δωσω ορκο αγαμιας...
Αστο ... καλυτερα ..Αρκετα προβληματα δημιουργηθηκαν πριν καμμια 500 ρια σελιδες
Ακριβώς! "Τα μάτια τους το κλουβί"Aς το πουνε ... Ετσι κι αλλοιως , δεν ειμαι
δεν την ξερω ραο,δεν εχω καν τιβι εδω περα...Ιδανικα θα ηθελα την ουλγκα που ηταν στο παουερ οφ λοβ...
Μηπως την ξερει η κυρια ελενα να μου την γνωρισει?