κ. Διαχειριστά,
εάν κρίνετε ρίξτε όχι ΒΑΝ αλλά να με διαγράψετε κιόλας. Κανένα πρόβλημα!!
Εγώ είμαι εγώ, δεν θα μπω στη διαδικασία να φτιάξω κλώνους και να σας πρήζω κάθε τόσο. Γιατί πολύ απλά θα με καταλάβουν μέχρι κι οι πέτρες!!!
Έχω συγκεκριμενο τρόπο γραφής, χαρακτηριστικές λέξεις, νομίζω ότι όσοι με έχουν παρακολουθήσει το ξέρουν
Σαφώς και δεν είμαι αρμόδιος για το τι θα κάνετε, όμως κάποιες φορές κρίνω ότι πρέπει να μιλήσω και λίγο παραπάνω. Kι ειδικά αν προκαλούμαι κι επαναλαμβανόμενα. Δηλαδή εγώ παραφέρθηκα που την είπα στον έναν "κύριο" που έκανε παράθεση ότι γράφω μαλακίες????
Που συνάμα ο "κύριος" αυτός έχει και αριστερής φύσεως nick name κι εξαιτίας (τα έγραψα πριν).......
Και κατ' επέκτασιν πήρε και τον άλλον "κύριο" η μπάλα....
Στην τελική είχαμε ανοίξει και παλαιότερα θρεντ τόσο εγώ αλλά κι ο σινς να μην ασχολείται ένα τμήμα της αντιπαθητικής αυτής παρέας με το υπόλοιπο φόρουμ γιατί κρίναμε ότι κάνει κακό - εμείς τουλάχιστον αποφεύγουμε να πεταγόμαστε οπουδήποτε. Με άλλα λόγια όπως λεν στο χωριό μου => μην τσιγκλάς την ουρά του γαιδάρου γιατί κάποια στιγμή θα σε κλωτσήσει.....
Ο σινς πάει αποδήμησε - αλλά σας ενημερώνω ότι και να μην με τιμωρήσετε
λάβετε υπ' όψιν ότι οι μέρες μου λιγοστεύουν σταδιακά και θα σας
αδειάσω τη γωνιά έτσι κι αλλιώς - αν θέλετε δείτε την
48η κριτική μου η οποία είναι
προάγγελος ανακοινώσεων.
Εγώ κ. Διαχειριστά δεν σας "απειλώ" ότι θα φύγω από το φόρουμ όπως το έκανε ένας από την απεχθέστατη παρέα.........
Δεν είναι όλοι εκεί μέσα ίδιοι, 4-5 ξεχωρίζουν αρκετά - ίσως και να είναι μερικοί παραπάνω - ε δεν έχω χασομερήσει ούτε εντρυφήσει στα γραφόμενα του νήματος της Οδύσσειας τους καθόσον το θεωρώ και σφηκοφωλιά........
Από την άλλη μεριά, εγώ ένας είμαι και σιγά τα λάχανα (του Ταυγέτου
) δεν θα ξεμείνει το μοναστήρι από καλογέρους, έχει αρκετούς. Κάπου φαίνεται ότι δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι στην ίδια στέγη (φόρουμ) έχετε κι εσείς ευθύνη που δεν φτιάχνετε τα φίλτρα σχολίων, ώστε όσοι τρώνε πλοκ
(έτσι είχε γραφτεί κάποτε το block) να μην είναι ορατοί. Θα ησυχάζατε πάρα πολύ!!!
Αυτά είχα (ουκ ολίγα να σας πω), καλό σας βράδυ, η όποια απόφαση σας είναι σεβαστή.