Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλαααααα .......Bυζάαααααρεεεςςςς
Καλαααααα .......Bυζάαααααρεεεςςςς
Εγω μαζι σου ειμαι ... Πρωτα η οικογενειαΤον παιζω!!!!
Εισαι ατυχη κυρια ελενα που παντρευομαι και γινομαι νοικοκυρης και εχω κοψει τα πουτανιλικια, αλλιως θα σε εσπρωχνα...
Καλαααααα .......
Ετσι...τερμα οι βιζιτες..πλεον μονο με ξεκωλακια οποτε μας καθονται..Εγω μαζι σου ειμαι ... Πρωτα η οικογενεια
Ετσι ειναι...θελες τα και παθες τα!!! Θα συμβει κσι παλι...3200 σελιδες δεν γεμιζουν ευκολα!!!Δεν θα το ελεγα εμφυλιο ...
Μαλλον κοινωνικα θεματα που προκυπτουν σε τετοιου ειδους φορουμ και πρεπει να αντιμετωπιστουν , (λογω ιδιομορφιων καποιων <<χαρακτηρων>> ) που ξεπερνουν τα ορια
Καλησπερα
Γειά σου Ελενίτσα φιλόσοφε!!!!Kαποιοι λενε οτι η νιοτη χαραμιζεται στους νεους ... Ισως ομως ... η σοφια χαραμιζεται στους γερους
Καλησπερα
Καλησπέρα! Ξέρεις όμως πόσοι γεροντότεροι θεωρώντας πως είναι σοφότεροι δεν αφήνουν τους νεώτερους να εξελιχθούν?Kαποιοι λενε οτι η νιοτη χαραμιζεται στους νεους ... Ισως ομως ... η σοφια χαραμιζεται στους γερους
Καλησπερα
Kαλο απογευμα να εχετε ολοι
Καλησπέρα αγαπητή Έλενα,Kαποιοι λενε οτι η νιοτη χαραμιζεται στους νεους ... Ισως ομως ... η σοφια χαραμιζεται στους γερους
Καλησπερα :
Η νιότη φεύγει και δεν ξανάρχεται... Η σοφία όμως αποκτιέται... Καλησπέρα... ;)Kαποιοι λενε οτι η νιοτη χαραμιζεται στους νεους ... Ισως ομως ... η σοφια χαραμιζεται στους γερους
Καλησπερα
Περπατωντας ομως μεσα απο τα μονοπατια της νιοτης, που αν περιειχαν και στοιχεια σοφιας θα ηταν το <<αγιο δισκοποτηρο>>...Η νιότη φεύγει και δεν ξανάρχεται... Η σοφία όμως αποκτιέται... Καλησπέρα... ;)
Πολλοι δυστυχως ... αλλα ειπες την μαγικη λεξη << θεωροντας >> .Για μενα οσοι <<θεωρουν>> οτι ειναι σοφοι, απλα δεν ειναι ,αλλα θα ηθελαν να ειναιΚαλησπέρα! Ξέρεις όμως πόσοι γεροντότεροι θεωρώντας πως είναι σοφότεροι δεν αφήνουν τους νεώτερους να εξελιχθούν?
Αυτο ειναι σιγουρο .. Δεν εχω συναντησει καποιον που να εχει διαφορετικη αποψη , εκτος κι αν ειναι βαρια αρρωστος σωματικα η ψυχικαΚαλησπέρα αγαπητή Έλενα,
Κανείς δε θέλει να γεράσει, αλλά και κανείς δε θέλει να πεθάνει ...
Αυτο ειναι σιγουρο .. Δεν εχω συναντησει καποιον που να εχει διαφορετικη αποψη , εκτος κι αν ειναι βαρια αρρωστος σωματικα η ψυχικα
Καλησπερα
Προσωπικου μου σαιτ ??δεν δουλευει το λινκ του προσωπικου σου σαιτ...
Προσωπικου μου σαιτ ??
Καλησπέρα! Και δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές οδυνηρά.Πολλοι δυστυχως ... αλλα ειπες την μαγικη λεξη << θεωροντας >> .Για μενα οσοι <<θεωρουν>> οτι ειναι σοφοι, απλα δεν ειναι ,αλλα θα ηθελαν να ειναι
Καλησπερα