meat factory
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2018
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
γιατί έφυγες, γύρνα πίσω
Κε κρεατέμπορα, με σεβασμό στην άποψη σας, αν απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει μετά να αυτοκτονήσει η γυναίκα ...
20 +1 ερωτήσεις στην ΕΛΕΝΑ που ολοι θελαμε να την ρωτησουμε αλλα ποτε δεν βρισκαμε χρονο στις συναντησεις μαζι της γιατι υποκρινοταν οτι ηταν αμιλητο κομοδινο
Στο συνδυασμό φυσικά αναφέρομαι, αν και θα ήθελα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις.αναφερεστε στο ευρος των ερωτησεων ή στην θεματικη υφη τους φιλτατε;
υγ
δεν ειμαι εγω που πουλαω το κρεας, εγω ειμαι το ανοστο βρασμενο λαχανικο που το συνοδευει τις ημερες διαιτης, κυριε
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_130.gif[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup: :thumbsup:
Ουτε καν , να κατσω να απαντησω . Αν ειναι δυνατον ΝΑ ΜΠΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΚε κρεατέμπορα, με σεβασμό στην άποψη σας, αν απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει μετά να αυτοκτονήσει η γυναίκα ...
σημερα πεσανε αυτα?20 +1 ερωτήσεις στην ΕΛΕΝΑ που ολοι θελαμε να την ρωτησουμε αλλα ποτε δεν βρισκαμε χρονο στις συναντησεις μαζι της γιατι υποκρινοταν οτι ηταν αμιλητο κομοδινο
1) Τρία επαγγέλματα που θα ασκούσες ευχαρίστως αν δεν ήσουνα αυτό που επέλεξες να είσαι, καλόγρια
2) Σε τι ηλικία αποφάσισες να γίνεις καλόγρια και ποιό ήτανε το πρώτο άτομο που το ανακοίνωσες. Ποιά γνώμη είχες για τις καλόγριες προτού γίνεις η ίδια.
3) Ποιο είναι το πιο σκοτεινό μυστικό που σου έχει εξομολογηθεί ο διασημότερος πελάτης που έχεις πάει μαζί του, βαρκάδα
4) Ποια είναι η πιο σύνθετη σκέψη που έχεις κάνει την ώρα που σου γλείφουνε το αιδοίο/πρωκτό
5) Ποιά είναι η αγαπημένη σου στάση, σώματος όταν περιμένεις σε ουρά δημόσιας υπηρεσίας.
6) Όταν είσαι με δικούς σου ανθρώπους και σε χαιρετάει κάποιος πελάτης, σε πόσες γλωσσικές αρχαίες διαλέκτους του ρίχνεις κατάρες.
7) Αν είχες γιο, αν ήτανε έφηβος και αν μάθαινες ότι θα πηγαινε για την πρώτη του φορά σε πορδέλο, θα τον σταματούσες ή όχι.
8) Πόσες φορές έχεις ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
9) Αν έβγαινε ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ που θα το προγραμμάτιζες εσύ σύμφωνα με τα γούστα σου και θα ήτανε τελείως της εμπιστοσύνης σου, πόσες ώρες την ημέρα θα το έβαζες να απαντάει αυτό στο τόπικ σου και εσύ να αράζεις χαλαράαα.
10) Ποιο είναι το πιο δύσκολο φαγητό που ξέρεις να κάνεις και ποιό ζητάς από τον σύντροφο σου.
11) Τι σου αρέσει να ακούς από τον σύντροφο σου στο κρεβάτι, να γίνεται αναφορά ή όχι στο επάγγελμα σου.
12) Καπνίζεις; Αν ναι, τις γόπες τις πετάς στο πεζοδρόμιο/από το παράθυρο του αυτοκινήτου έξω.
13) Ποιό βιβλίο λογοτεχνικό διάβασες τελευταία φορά.
14) Νιώθεις άβολα με πελάτες που θέλουνε κουβεντούλα ανάμεσα σαν να είστε κολλητάρια.
15) Εχεις δει φωτογραφίες άλλης εκδιδόμενης στον παροντα ιστοτοπο και να ζηλέψεις.
16) Αισθάνεσαι ευθύνη για την γενικοτερη πιάτσα του επαγγελματος σου; Την διακίνηση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τα κυκλωματα που εξωθουν με την βια γυναικες; Ή το βλέπεις σαν ζητηματα που δεν δημιουργουνται ουτε επηρεαζονται απο σενα;
17) Όταν στην τηλεοραση παιζει δελτιο ειδησεων για το μαυρο χρημα στον ιδιωτικο τομεα, αλλαζεις καναλι ή το βλεπεις χαλαρη και σκεφτεσαι, όχι θα μου κοβατε εσεις αλητεςσυνταξη για τα γεραματα.
18) Ποσο σε δεκαβαθμια κλιμακα παιζει η εξωτερικη εμφανιση σε εναν αντρα για σενα.
19) Αν ησουν στρατιωτικος στα συνορα και πηγαινανε για σε συλλαβουν οι Τουρκοι, θα πυροβολουσες ή όχι.
20) Ποια ειναι η πρωτη ασχολια/κινηση που περιμενεις ανυπομονα να κανεις οταν εχεις ρεπο.
21) Υποκρίνεσαι πιο συχνά, οργασμούς ή χαμόγελα;
παρατηρησεις
ολα τα θεματα ειναι ισοδυναμα
μπορειτε να παραλειψετε 2 ερωτησεις (αλλα μην παραλειψετε να μου στειλετε εκεινο το μειλ)
η ωρα εξετασης ειναι αυστηρα 3 τερμινα
απαγορευεται η αντιγραφη, η μη αιτιολογηση των απαντησεων, το γενικολογο μπλαμπλα και το μασημα τσιχλας (χαστουκι)
μπορειτε να δειτε το γραπτο σας στο γραφειο μου αυστηρα αυριο το πρωι και ακομα πιο αυστηρα εχοντας αμελησει να φορατε στηθοδεσμο
καλη επιτυχία!!!
Ε ναι ... Δεν το συζηταμε . θα φερω και ενα λαγωνικο μαζιΘα με βρεις εσύ είπαμε αφού επειδή.
Ε ναι ... Δεν το συζηταμε . θα φερω και ενα λαγωνικο μαζι
Αυτοκτόνησε ο κ. κρεατέμπορας τελικά ...αναφερεστε στο ευρος των ερωτησεων ή στην θεματικη υφη τους φιλτατε;
υγ
δεν ειμαι εγω που πουλαω το κρεας, εγω ειμαι το ανοστο βρασμενο λαχανικο που το συνοδευει τις ημερες διαιτης, κυριε
Αυτοκτόνησε ο κ. κρεατέμπορας τελικά ...
Δεν σου απάντησα εκείνη την ημέρα - έδωσα τόπο στην οργή αλλά τι σε ενόχλησε?????
Καψούρικο σχόλιο έκανα Β-Ο-Υ-Λ-Ω-Σ-Τ-Ο............
[...]
Τι να πεις ... Πεπρωμενο φυγειν αδυνατονΑυτοκτόνησε ο κ. κρεατέμπορας τελικά ...
Καλησπερα γιαβρι μου :-*Αν είναι να μας απειλείς ότι θα αυτοκτονήσεις "με δηλητήριο όπως ο Καρυωτάκης"
καλύτερα, διάλεξε περίστροφο όπως ο φιλόσοφος Σωκράτης...
http://[URL unfurl="true"]www.inexarchia.gr/sites/default/files/thanatos_emporakou-cover-inexarchiagr.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
κ. Διαχειριστά,Υ.Γ.2.στο επομενο ασκοπο ποστ,θα πεσει ποινη.
Μωρέ δεν φταις εσύ αλλά εγώ, όμως δεν το αναπτύσσω δημόσια γιατί τηρώ τους λόγους μου: υποσχέθηκα ότι θα σε προστατεύω. Άσχετα αν δεν τα θυμάσαι είτε άλλα γράφεις τη μία στιγμή και άλλα την άλλη.Το Τασο επιπλεον αστον ησυχο