dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
επΤην.καταρα του νωνδα να χεις
επΤην.καταρα του νωνδα να χεις
Και εγω αυτο πιστευω . Εδω ειναι πολυ ποιο αμμεση η επικοινωνια , και χωρις τα ασφυκτικα ορια του φβειναι φεικ το προφιλ απο κει. το δικο μου εννοω.
απο δω ειναι πιο οριτζιναλ ;)
Κυρια Ελενα, ο τσιμυς ειναι ανωμαλος..παει με αγριοτραβελους...να κρατατε αποστασεις.. :S
να στειλω κ γω?Μαλλον θα σε μπερδεψα με τα πολλα αλλα .... Ξανα στειλε με
Γραψε με πμ , με ποιο ονομα
Αληθευει ... ??Κυρια Ελενα, ο τσιμυς ειναι ανωμαλος..παει με αγριοτραβελους...να κρατατε αποστασεις.. :S
Μαλλον θα σε μπερδεψα με τα πολλα αλλα .... Ξανα στειλε με
Γραψε με πμ , με ποιο ονομα
να στειλω κ γω?
Εσύ δε θα έχεις ποτέ πρόβλημα με την καρδιά;
Ποσο μακρυα ??α μπραβο!
ειπα κανα 2 φορες να σου στειλω πμ,αλλα εισαι μακρυα απο μενα (γεωγραφικα) κ το αφησα το θεμα.
Την γλιτωσες δηλ.
α μπραβο!Και εγω αυτο πιστευω . Εδω ειναι πολυ ποιο αμμεση η επικοινωνια , και χωρις τα ασφυκτικα ορια του φβ
εσενα τι να σε κανω ρε τσιμυ.?Στειλε κ μενα
α μπραβο!
ειπα κανα 2 φορες να σου στειλω πμ,αλλα εισαι μακρυα απο μενα (γεωγραφικα) κ το αφησα το θεμα.
Την γλιτωσες δηλ.
εσενα τι να σε κανω ρε τσιμυ.?
νο οφενσε δηλ
Ναι, αληθεια ειναι..εχει γινει ρεζιλι των σκυλιων σε ολο το σαιτ με αυτο το κουσουρι που εχει..Αληθευει ... ??
Γιατι και για εμενα δεν μπορεις να πεις οτι ειμαι η προσωποποιηση του ομαλου
Μωρε αστο .. Εκει δεν προκειται να βρουμε ακρη ..Μια χαρα ειμαστε και εδω . Ετσι δεν ειναι ?να στειλω κ γω?
κανονισε να κατεβεις να παμε κ για κρασι
Καλως το ξεβρακωτο το ομορφουλη μου :-* :-* :-*
κοιταξε πμ.Ποσο μακρυα ??
χιλιαδες χιλιομετρα ??
Μωρε αστο .. Εκει δεν προκειται να βρουμε ακρη ..Μια χαρα ειμαστε και εδω . Ετσι δεν ειναι ?
Αυτο ειναι ενα ζητημα . Πως μπορουμε να το λυσουμεΝαι, αληθεια ειναι..εχει γινει ρεζιλι των σκυλιων σε ολο το σαιτ με αυτο το κουσουρι που εχει..
Βεβαια λεει οτι μονπ δινει και δεν τον τρωει...αλλα πως μπορεις να εμπιστευτεις εναν ανωμαλο... :S