Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Πολύ Όμορφη η Κα Έλενα!
Καλημέρα σας Κα.Έλενα...
Κεριά και λιβάνια...
Πολύ Όμορφη η Κα Έλενα!
Καλημέρα σας Κα.Έλενα...
Εξαρταται .. Εντος Αθηνων , μεσω γραφειου .Καλημέρα σας Κα.Έλενα! Μία ερώτηση για να κλείσουμε μαζί σας ραντεβού θα γίνει με πμ σε σας;
Κεριά και λιβάνια... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_133.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Υγ προς τον μποντιμπιλντερα των 100 κιλών:
Αν ξανά σπρώξεις την Ελενα, θα τιμωρηθείς αυστηρά με απαγόρευση αυτών των κολλητων σωβρακομποξερακιοκιλοτων και θα υποχρεουσαι να φοράς φαρδιά που δεν κολακευουν τον γυμνοσάλιαγκα σου στους αγώνες. Αν συνεχίσεις το ιδιο βιολί, θα σου απαγορευτει και να αγγίζεις τους γυμνοσάλιαγκες άλλων μποντιμπιλντεραδων τάχα μου πανω στην πάλη . Ορίστε μας.
Ελααα .. Μην γινεσαι κακος ... Ολα τα χωρια της ΕΛΛΑΔΑς ΜΑΣ εχουν τις ομορφιες τους ;) ;)Σας παρακαλω κύριε, λίγος σεβασμός, τι είναι η ΕΛΕΝΑ, τιποτα σκορπιονς ή εφη θωδη πανηγυρτζού, να βάζει στην περιοδεία της το κάθε μπουρτζοχώρι
Καλα , απο τα ποιο ευφυη σχολια . << Δεν περιγραφω αλλο>>Κύριοι,
Σχεδίασα όλη την διαδρομή της Χέλεν στον χάρτη, συνεδριασαμε με όλο το επιτελείο Υπουργείου Προστασίας των Εγχωριων Μιλφ, τοποθετηθηκαν ειδικοί ψυχολόγοι προφίλ, ντετεκτιβς, πρώην μελη της Καγκεμπε κλπ και καταλήξαμε:
Το πλέον κατάλληλο σημείο για να προσεγγισουμε τον εχθρό και να του ζητήσουμε αυτόγραφο είναι η Τρίπολη. Εχει μονο εναν δρομο να προσεγγίσει την περιοχη, χωρίς ο βελουδινος πωπος της να ταλαιπωρηθεί με λακουβες, αεροδρομιο για το πριγκηπικο αεροσκάφος της (όπως οι στοουνς εχουνε μια γλωσσίτσα για έμβλημα, της Έλενας το αεροπλάνο έχει μια γάμπα αλά Πρωτάρη) δεν υφίσταται. Επίσης, για να πιει καφε εχει 3 επιλογές:
Να παει σε καφέ στην κεντρική πλατεία
Να πάει σε καφε διπλα στην κεντρική πλατεία
Να πιει φραπεδακι σπαστό στην λιμουζίνα της
Ακομα και αν παει για μπανιο, μια είναι η κοντινή παραλία και δεν εχει και παπαρατσους, μοντελοπνιχτες και λανθανουσες βυζιτες, να σκονταφτουμε στην προσπάθεια να θαυμασουμε απο κοντά την ομορφότερη γυναικα που γεννήθηκε ποτε, σε εκείνη την μερα, σε εκείνο το μαιευτήριο, σε εκείνο το χειρουργείο, εκείνη την στιγμη.
Στο θεμα μας. Οι κύριοι ΜΑΣΑΖΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΝΑΣΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΔΩΡΟΣ, ΤΖΟΝ100 καλούνται να ντυθούνε αντίστοιχα: Κουλουρτζης, φουρνάρισσα, δήμαρχος, βοηθός βοηθού σερβιτόρου, κλαρινογαμπρος του διπλανού τραπεζιου , ούτως ώστε η Μεριλιν Μονρόε της Μεταπτωχευσιακης Αθηνας να μην μείνει στιγμη υπό απαρακολουθητη.
Αν το αυτόγραφο που θα παρω δεν γραφει πανω
ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΑς ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ @@
Να μην με λενε meat factory
Διπλα , (Κεφαλονια), θα ειμαι 4 και 5 Αυγουστου αν και πολυ θα το ηθελα να ερθω Λευκαδα ... Μ αρεσει πολυ , εχω ερθει δυο τρεις φορες στον Αι ΝικηταΚαλημερα σε ολη την παρεα
Υπενθυμιση του tour ;)
Λευκαδα δε βλεπω πουθενα !!!! >
Εχω παει εκει πισω (αριστερα )... ;) ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗmmmm με το καικι απο αι νικητα για γυμνισμο σε κοντινη παραία
Διπλα , (Κεφαλονια), θα ειμαι 4 και 5 Αυγουστου αν και πολυ θα το ηθελα να ερθω Λευκαδα ... Μ αρεσει πολυ , εχω ερθει δυο τρεις φορες στον Αι Νικητα
Εχω παει εκει πισω (αριστερα )... ;) ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ
Και πολυ ωραιο φαγητο στο Λευτερη . Δεξια οπως κατεβαινουμε ;)
Τι πειραια βρε πυροβολημενο ... Καθε μερα ερχομαι εκειΠειραια δεν εχει το τουρ?...
Μπανακι στα βοτσαλακια και γαριδες μετα στην Μαριγω...
Τι πειραια βρε πυροβολημενο ... Καθε μερα ερχομαι εκει
Καλησπερα :-* :-* :-*
Πες με κατι , να γνωριστουμε καλυτερα . Εισαι παλιος εσυ , δεν πιστευω να κολλας σ αυτο
Ouaaaa
Ντροπή να τον παίζετε μπροστά στην κυρία. :S
Εκφραζονται << ανευ αναστολων >> . Ειναι και αυτος ενας τροπος εξωτερικευσης συναισθηματωνΝτροπή να τον παίζετε μπροστά στην κυρία. :S
Πες με κατι , να γνωριστουμε καλυτερα . Εισαι παλιος εσυ , δεν πιστευω να κολλας σ αυτο