ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι επαθες :S :S :SΩχ Παναγιά μου....
τι επαθες :S :S :SΩχ Παναγιά μου....
θθθοοκ !!τι επαθες :S :S :S
σεβαστα μελη του σαιτ τον τρυπανε κατα συρροη :- :S :S :Sθθθοοκ !!
θα βρεις πολλούς λάτρεις του είδους...Έβαλα πριν ...Φτάνει.
Έβαλα πριν ...Φτάνει.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την εμπειρία σας στο θέμα, σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν πολλοί "βαριοί κι ασήκωτοι σκληροί σφυροκοπητές" στον παρόντα, που ευκαίρως-ακαίρως τον "κολατσίζουν".
Θα συμφωνησω απολυτα αγαπητε ....οτι το ανδρικο φυλο μαστιζεται απο πολλους τετοιους δηθεν <<μεγαλου κυβισμου>> ανδρες που κατα τα φαινομενα φαινονται <<μεγαλου εκτοπισματος αρσενικα>> ....μονο που πισω απο τις <<κουρτινες>> φορουν μια αλΛη ταυτοτητα ....
Το ασχημο αυτης της ιστοριας ..δεν ειναι η αυτου καθ αυτου ταυτοτητας τους.. (δικαιωμα τους να την εχουν )... Αλλα το οτι ειναι ο πρωτοι που λιθοβολουν τους αλλους.. κρινοντες τους παντες και τα παντα.... Συν το γελοιοδεστατο ... !! Να προσπαθουν να παραξουν ηθικους κανονες....
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΥΓ ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.....Λιλα... ( ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗς ...ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ !!
λενα με 25 ευρω με αφηνεις να σε δω ντυμένη?
Τωρα λεω να κοιμηθω κανα 4 5 ωρες ...μετα ειμαι διαθεσιμη ;) ;) ....εκκλησια εκλεισες ....Παπα ? ...ταβερνα ?? ....μηνα μελιτος που θα κανουμε ...?
ΕΤΣΙ αστερι μου ....Εβαλες τα πραματα στην σωστη τους θεση .....ΕΥΓΕπροσφερω αλλα 25 για να φαμε ολοι μαζι σοκολατινες, ωστε και ο συναδελφος να μεινει οκανοποιημενος, και εγω και η ελενα να αποσβεσει τον χρονο της
γενικα θελω να ειμαι πιστος στην γυναικα μου, αλλα τι κακό εχει μια σοκολατινα
Οντως.. τωρα αρχιζουν τα δυσκολα .....Τα πολυ δυσκολα ....Για να μην σου πω οτι εχουν αρχισει απο καιρο ....
excuse me , can you fix this?
ΠΟΝΑΕΙ ΒΡΕ .... ΑΟΥΤΣ :'( :'(
ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ..ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ..μωρο με εχεις ζαλισει τοσο που τα βλεπω ολα διπλά στις παραθέσεις σου
ΑΙΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ ....Αρκετα για αποψε ...
Τωρα λεω να κοιμηθω κανα 4 5 ωρες ...μετα ειμαι διαθεσιμη ;) ;) ....εκκλησια εκλεισες
....Παπα ?
...ταβερνα ??
....μηνα μελιτος που θα κανουμε ...?
Υπαρχουν ζητηματα που πρεπει να λυθουν πριν να συμβει το μοιραιο ....