Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ναι βρε ...ειχα φτιαξει τις προαλλες μπαμιες αφου ...αλλα τις παιρνω κατεψυγμενες ..σιγα μην κατσω να καθαριζω μπαμιες >μπάμιες;
ναι βρε ...ειχα φτιαξει τις προαλλες μπαμιες αφου ...αλλα τις παιρνω κατεψυγμενες ..σιγα μην κατσω να καθαριζω μπαμιες >μπάμιες;
χρατσα χρουτσα το τρωω το φαι μου εγω μην αγχωνεσαιτα δόντια τα είναι δικά σου; η μασέλα φοράς;
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙς ΒΡΕ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ .....εγω παντως μολις πηρα μπουγατσα με φλουρι καλη ειναι ;)
18 Ιουλίου βασιλόπιτα θα κόψεις;εγω παντως μολις πηρα μπουγατσα με φλουρι καλη ειναι ;)
δεν καταλαβες καλα δεν καθαριζη της εντοπιζη που βρισκονται ;) ειναι εργαλειο ΝΑΣΑ οχι οτι να ναι ;)ναι βρε ...ειχα φτιαξει τις προαλλες μπαμιες αφου ...αλλα τις παιρνω κατεψυγμενες ..σιγα μην κατσω να καθαριζω μπαμιες >
χρατσα χρουτσα το τρωω το φαι μου εγω μην αγχωνεσαι
μπα ....νομίζω σλιουρπ σλιουρπ...γλιστράει...χρατσα χρουτσα το τρωω το φαι μου εγω μην αγχωνεσαι
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙδεν το εχεις ακουσει ποτε την εχεις σαν μπαμια
στην παλαιολιθικη εποχη εχω πολλους φιλλους δεινοσαυρους αλλα τους ξεμπερδευω εναν εναν ;)18 Ιουλίου βασιλόπιτα θα κόψεις;
σε ποιο ημερολόγιο ζεις;
τέτοιος μαθουσάλας είσαι....στην παλαιολιθικη εποχη εχω πολλους φιλλους δεινοσαυρους αλλα τους ξεμπερδευω εναν εναν ;)
ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ18 Ιουλίου βασιλόπιτα θα κόψεις;
σε ποιο ημερολόγιο ζεις;
μολις τους φαω ολους εχεις και εσυ σιγα σιγα σειρα τι νομιζης θα τη γλυτωσεις ;) και μετα θα φαω την χατζη σιγουρα γλειφομαι ηδητέτοιος μαθουσάλας είσαι....
για αυτο θα την φαω αυτην κοκκαλακι κοκκαλακι ;)ΠΡΩΙΝΗ ΦΩΤΟ ??
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!ΠΡΩΙΝΗ ΦΩΤΟ ??
ΠΡΩΙΝΗ ΦΩΤΟ ??
μολις τους φαω ολους εχεις και εσυ σιγα σιγα σειρα τι νομιζης θα τη γλυτωσεις ;) και μετα θα φαω την χατζη σιγουρα γλειφομαι ηδη
Ετσι... Να ερθεις να <<χορεψουμε >> ..ΛΑΘΟΣ ... Να βγαλουμε ματα ματια μας !!!μολις τους φαω ολους εχεις και εσυ σιγα σιγα σειρα τι νομιζης θα τη γλυτωσεις ;) και μετα θα φαω την χατζη σιγουρα γλειφομαι ηδη
ΟΧΙ DRONE....XAXAXAΟ φωτογραφος στο πολυφωτο επανω??
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!