Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-*Γκουντναιτ!!
:-*Γκουντναιτ!!
Αυτος με υποστηριζει οπου και να βρεθει , εσυ ολο εξαφανιζεσαι
Φτάνει ρε φίλε, φτάνει! Πάλι εδώ προσκυνάς κάθε πρωί; Τι θα πει η Κυρά της λίμνης;Καλημερα ..καλη βδομαδά...
Εδω τελικα μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο ..
Μας το εφαγες το κοριτσι ζ4
Και εσυ ρε μακακα καπεταν ξεβρακωτε που το ξερες δεν μου ειπες κουβεντα...ειχα στειλει το νυχοκοπτη για ακονισμα και θα τον εσφαζα τσαμπα...
Τεσπα...
Η ζηλια με τυφλωσε ...μου το ειπε ο ζ4 ...
Καλημερα . Κυρα της λιμνης speakingΦτάνει ρε φίλε, φτάνει! Πάλι εδώ προσκυνάς κάθε πρωί; Τι θα πει η Κυρά της λίμνης;
Καλημέρα στην Ωραία Ελένη!
Ναι ξερει τι λεει αυτος ... Επιστημονας μεγαλος ( εχει και <<γραφειο>> αν θες να τον επισκεφτεις )Καλημερα ..καλη βδομαδά...
Εδω τελικα μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο ..
Μας το εφαγες το κοριτσι ζ4
Και εσυ ρε μακακα καπεταν ξεβρακωτε που το ξερες δεν μου ειπες κουβεντα...ειχα στειλει το νυχοκοπτη για ακονισμα και θα τον εσφαζα τσαμπα...
Τεσπα...
Η ζηλια με τυφλωσε ...μου το ειπε ο ζ4 ...
Φτάνει ρε φίλε, φτάνει! Πάλι εδώ προσκυνάς κάθε πρωί; Τι θα πει η Κυρά της λίμνης;
Καλημέρα στην Ωραία Ελένη! Καλημερα :-* :-*
Φτάνει ρε φίλε, φτάνει! Πάλι εδώ προσκυνάς κάθε πρωί; Τι θα πει η Κυρά της λίμνης;
Καλημέρα στην Ωραία Ελένη!
Τι να κανω ρε φιλε ...φανηκε πια η αληθεια... επεσαν οι μασκες
ναι το ομολογω εκτος απο παππουλης και μικροτσουτσουνος ειμαι και αγαπουλης
δεν χρειαζεται να σας πω τι μου εχει ταξει η "κυρα της Λιμνης " για να της γραφω καλές κριτικες ...
θα ερθει λεει στους "παππουληδες" και θα πει οτι οχι μονο μου σηκωθηκε αλλα ειναι και [size=20pt]7,6 εκ [/size]
δηλαδη αυτοματα γινομαι ο ποιο "προικισμένος" παππουλης
Το οτι μου σηκωθηκε το παρεβλεψες ...αυτο και αν ειναι πρωτοσελιδο
Παίζεις με τον πόνο μας σκατόγερε......
Ισχύει αλλά η Έλενα και νεκρούς ανασταίνει.
Παψε ρε εξυπνε ...θα σε ακουσει ο Ζ4 και θα εχουμε θεμα ..θα σου αρχισει τα διαφορα ...και θα εχουμε στεναχωριες
Αν θες ρωτησε τον σε παρακαλω να μας πει ποιες γυναικες επιτρεπει να μας αρεσουν ..
Τι λες καλε μου φιλε
κατα την αποψη του ζ4 εγω ειμαι νταβατζης ...δεν το ηξερα ..αλλα το εμαθα και αυτο
Ενας αλλος με ειπε αγαπουλη , τελικα κατι θα παθω εγω εδω μεσα
Λογικά όσες έχει στο γραφείο του. Εννοώ φωτογραφία για να μην παρεξηγηθώ αφού είναι γνωστό οτι στο σαη δεν υπάρχουν κλώνοι και προμότοτρες.
Eίδες πόσα προβλήματα γλιτώνουμε εμείς που δε μας σηκώνεται ούτε με γρυλάκι;;;;
σωστος εγω την εκανα χθες για να χαλαρωσο ;) πολυ κουρασμενος ημουνΑσχετο.αλλα αυριο θα κανω την.πρωτη βουτια της χρονιας